Přejít na výpis diskuzí

Pablo Espinosa

OSOBNOST 10.3.2014 
481 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A to už ako keď tam je že chodili spolu rok??????????????? Takže oni už spolu nechodia to je jednoduché.
  • je boží zbožňuju ho. Je nádhernej. Neříkám že Jorge je blbej. Ale v první sérii jsem prostě fandila Pablovi. Teďka nevim kdo je lepši. Prosim Pablo vrať se do Violetty. Hrozně mi tam chybíš.
    • ty vieš pablinko ty si taký blinko... *16* *12* ty si take prasitako toremu dnes príde bubo a povie t e tu kuličku mas tič *22 rkov čo žiješ a konečne ti nezmizla pap4ň
      • Prosim neuražaj Pabla ked maš zlost tak si to vibi na Jorgeho
        • Proč by si to mě a něm vybývat Jorge je nejlepší prostě on je Bůh zato Pablo je hnus je dobře že si to vybyla na ropuše jménem Pablo Espinosa *16* *16*
  • Hele říkejte si tady jak je pablo bůh ví co to je jeho profil ale nemusíte urážet Jorgeho(Leona) přečetla jsem si tady pár komentů a vy narážíte furt jenom na něj podle role jakou má ve Violettě já vàm to teť nepíšu popravdě Tomas je d***l hajzl teplouš k***t č***k Leon je sexy nádhernej boží a říkejte si o mě co chcete Te amo Jorge
    • love.jorge.blanco
      Máš pravdu nemusí tady urážet Leona za to že hraje svou roli co jim udělal že ho tady uráží
    • Tak si to strč někam leon taky neni svatej ROZUMÍŠ *10* *16* *16* *16* !!!!!!!!! (nic proti milovníkům leona)
    • Maš pravdu že ňemame utočiť na Jorgeho ked hraj svoju roly vo Violette. Ale ti Pabla nemusiš uražať.
  • Veľmi chibaš vo violetti nieje to iste. Ňikto ňemože učišiť Violettu ako ti.
    • Nauč se písat jo!!!
    • Maš pravdu Veronika
  • Tomas prosim vrac sa do Violetti nevadi že nebudes s Violettov ale mozes bit skim chces len abi si bol vo Violtte
    • Violetta9
      SEM : máš pravdu vrať se do Violetty
  • Kto vie že Pablo Espinosa Dulce je brat Dulce Maria Espinosa. Kto vie tak napiše mi to tu
  • Pablo tvoja sestra je Dulce Maria co hra v RBD
  • tomási chybíš nam ve vio . *9* *9* *9* moc není to o níčem .. kdyby jsi byl tam tak by to pokráčoválo jinak je to tet o níčem *9* *9* chybyš namm
  • jo vite ze diego chodi s clarou *5*
    • Ja to už davno viem
  • mě se líběj oba dva take me to je fuk *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit