Přejít na výpis diskuzí

Pablo Espinosa

OSOBNOST 10.3.2014 
481 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já mám ráda všechny herce a víte proč dohromady tvoří něco co já miluju dohromady tvoří Seriál Violetta pro mě jsou všicni rovnocenní no vlatně né všichni nejradši mám Ludmi a Vilu ale jinak je mám ráda bšechny a je už jen na vás jestli se vám muj komentář líbí nebo ne ale tohle si myslílm já
    • Maš pravdu preco uražat. Ked spolu su najlepši. Oni tvoria to čo všetci milujeme serial Violetta
  • Prosim možeš sa vratit do serialu Violetta ked niekto hovoria tvoje meno tak mi je to divne.
  • kteří debilové ho vyřadily *9* *9* *9* *9*
  • prosím vás leon tedy jorge blanco je nejhezčí kluk z violetty *1*
    • tak to teda nie Diego Hernández (Diego Dominguéz)je najkrajší *14* *14*
      • Nie najkrajši je Tomas! (Pablo Espinosa). Ja vobec neviem co na Leonovi a na Diegovi vidite ved obidvaja su v serialu Violetta zli
        • Ano ale v seriálu a Leon je jen v 1 sérii a Diego v 2 sérii a záporáci tam být musí jinak by to nemělo žádný děj ale víte co je zajímaví Leon byl sice záporák ale Violetta si vybrala jeho !!!!!!!!!!! Holky být váma tak přestanu doufat že se tam vrátí !!!!!!!! bye bye Tomas I love Leon and Diego
  • tomas úúúúúúúúúúúúúúúúcccccccccchhhhhhhhhhhhyyyyyyyyyyyyylllllllllll
    největčí debyl světa nesnasim je to ........................
    • Tomas neni debyl ale ten blbec Leon. Leon je skared a arogantni
    • Tomas neni debyl ale ten blbec Leon!
      • Ty si blbec a ten váš Toprd nebo jek se jmenuje Leon je nej :p :p :p
    • LoveMusic
      Souhlasím Leon je lepší *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • Já upřímně moc Violettu ráda nemám ale z kluků byl a je oblíbený Thomas! Protože on jediný dokázal Violettu změnit k lepšímu od blbce Leona!
  • Tomasi ja te miluji
  • Pablo nebude ve 3 sérii !!!Asi tak na 85 procent! Viděla jsem na Youtube u 3 série ten začátek no víte jak tam jsou herci znělku!!! a nebyl tam k tomu jsem viděla 1 díl 3 série A NICCCCCC!!!! Chápete!!! Víte nejspíše některé herce vždycky ve filmech nahrazují ale to není kvůli tomu že neumí hrát!!! Prtože měli nějakou práci třeba musel někde odjet měl něco důležitého! A prosím přestaňte o lidech psát tak hnusné slova.....Ježiž já nesnáším Leona je tam tak namyšlený!!!! Jediný Thomas tam je chudý a musí dělat všechno i jeho matka aby se sami uživili a za to ostatní tam mají vili jak... NĚCO! Na konec je to hodný kluk alespoň ho hraje!! Nikdo takový na světě neexistuje tak přestaňte dělat ty vaše blbosti nikoho to nezajímá! Diego zpívá jak křeček a taky nic neříkám :D Přestaňte někoho s někým porovnávat je to HNUSNÉ! Víte a on to nehraje špatně! VŠÍCHNI TO HRAJOU ŠPATNĚ!!!!! VIOLETTA JE TAM NAMYŠLENÁ LEON TAKOVÝ HEZOUNEK BLEBCŮ A DIEGO JE TAKOVEJ KŘEČEK :DDDČAU
    • Pravda
    • Ja stebov suhlasim že Tomas je najlepši ale preto nemusiš urazat Violettu a Diega pretože Diego klame Violette prto lebo chce nieake informacie o ocovi a Leona mozes urazat toho nemam rada!
      PS:JA TOMASA MILUJEM
  • viete preco odisiel Pablo s Violetty lebo ho vyhodili lebo hrozne hral a namiesto neho dali Diega a on hra ovela lepsie ako Pablo a nevie preco Diega nedali odzaciatka Violetty.
    • Ja tomu neverim. A prečo ti nepise na Diegovej stranke ked ho maš tak rada. Keby nebol vo Violette tak bi si ho nepoznala keby si vedela že on a Pablo spolu hraju v jednom fime a ten fim sa vola Antena 3
  • Karolina mi sme ti nic hrozne nepovedali tak neviem nam nadavas ze sme kravi tak si laskavo nezacinaj do nas dobre

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit