Přejít na výpis diskuzí

Pablo Espinosa

OSOBNOST 10.3.2014 
481 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veľmi ťa mam rada. Každy den ta mam rdšiej.
    • Ja ťieš, škoda že ňeni vo Violette. Myslim naňho každym dnom viac.
      • Je veľmi krasni a jeho hlas ťieš. Milujem ho. Milujem Milejem
        • Ha ha ha. Si velmi vťipna. Ja ho ťieš milujem
          • Maš pravdu. Je vtipna a tieš si myalim že je hezky
  • Pablo ja ta mam veli rada. Viem že uz niesi v 2 a 3 rady Voletty. Ale zapametaj si že budeš mojom srdci navždy
  • Hello pablo lm livia
  • Ahoj mam sa ma spitala čo by si robila keby si videla Pabla Espinosu na vlasne oči? Ja som odpovedala: ja ňeviem asi by som odpadla alebo by som išla k ňemu a obiala by som ho a poboskal. Alebo bi som stuhla. Ja ňeviem ja ale stale dufam že ho ras v žiote uvidim. A potom budem pisat či som odpadla či som ho obiala a poboskala na lice alebo so stuhla od radosti.
    • Ti ho b živote neubidiš le bo on biva v buenos aires hej
      • Ak ontom nevieš. Tak on byva v Madridu Španielsko. A nie v Bueno Aires
  • Ahoj si velmi velmi vemi a velmi krasni a tvoje modre oči ťieš.
  • Pablo ňeviem ani čo ti mam napisať. Ale mam ta velmi rada. A chcem aby si bol v 3 časti Violetty. Alebo v hocijakom seriali alebo filme. Mňe je to jedno len aby som ta videla. Mam ta velmi rada :)
  • jsi pěknej pablo
  • prosim vrat sa do violetty. mam ta vrlmi rada ahoj
    • On tieto komentare nečiya hej ani bi ti nerozumel po slovensky lebo on je z buenos aires
      • Ach on byva v Madridu. Už si to konečne zapametaj
  • Vieš on je hrec. Ja priznavam že Jorge a Diego su pekni. Ale keby som si mala vibrať na celom svete nieakeho chlapca. Tak si viberem Pabla. Aj keď ho nepoznám. Viem že by som ho nigdy ňevimenila. Mam ho rada a vždy budem. : )
  • Neuraz sa ale Jorge Blanco je omnoho krajší a som rada že ťa nahradil Diego ten je aspoň krajší ako ty *3* *3* *3*
    • Ano mas pravdu inak aj mna volaju tini

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit