-
varat sa do serialu violeta vratsa besteba to neni ono
-
-
Sa zobut on tieto komentare nečita
-
jsi hnusnej a proc jse pletes mez
zivote i violettu a leono jen ty jsi ten nejvetsi problem ve violettinim uz ji dal neotravuj. *16* -
-
Ano mas pravdu len sa tam pletie pako
-
-
Presne !!!
-
-
-
-
Velmi velmi velmi ta lubím
-
-
Si trapna sa zobut on ma davno frajerku ok ???
-
-
Dnes som mala sen o Pablovi. Bola som princezná uveznená v hrade. On prišiel na bielom koni a v posldnej chvíli ma zachránil pred drakom. Ten drak však nechrvil oheň ale vodu ( to bude asi tim že pršalo a ja sa bojim burky)
-
-
To je blbosť. Vymyslela si si to.
-
An oto ti tak verim nemohlo sa ti snivat je vidno že si vymišlaš a riadne sorry ale fakt
-
-
Ses peknej
-
Myslím si že je Tomás mnohem lepší než León protože se vždy choval dobře a když se do Violetty zamiloval nestalo mu hlavně o to a druhým snad nakopal zadek jako například León chtěl jenom naštvat Tomáse a vůbec mu o Violettu nestálo! :) až po nějaké době se postupně měnil ale prostě když se někdo motal kolem Violetty choval se úplně namyšleně přitom by měl své partnerce věřit ne? Nemám ho rada k tomu původně ukazovaly v reklamách že Violettina láska je Tomás a o Leonovy se tam nezmínili :-)
-
Vieš Pablo ja si myslim že sa ti stale pači Mercedes. Ak sa ti stale pači. Tak teraz sa rozišla s Xabianom. Tak keď ju ľubiš tak o ňu bojuj. A ja si ešte myslim že Mercedes sa rozišla len gvoli tebe lebo ta stale ma rada
-
Ach Pablo kedy budeš s niekym chodiť. Jorge ma dieta, Diego ochvilu bude mat dieta. A čo keby chodil s Lodovicov Comello. Mňe je jedno že či budeš chodit s Lodovicov len abysi našiel tu ktoru budeš mať rad a ona teba. Budem štasna aj ked budem trochu žiarlit
-
-
A este dačo lodovica už tiež ma frajera a nemusi chodit vždy len stim čo hraje s nim v seriali hej
-
On už ma davno ma decko a ako vieš žen diego nbude mat decko ???
-
-
Áno !!!
-
-
-
Dňes som si kupila POPKORN a je tam velky plagat Violetty Tomasa a Leona
-
preco to pises po anglicky ked je spaniel *14* *10* *10*
-
Pablo prosím vrať se do Violetty !!! Si supeeer !!
Pablo Please come back to Violetta !!! Supeeer you !!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
On tieto komentare nečita a on sa už ani nevrati NIKDY
-
-
Je super že sa nevráti do Violetty !!!
Nemá tam čo robiť.
Na šťastie tam nemá už čo robiť.
-
-