Přejít na výpis diskuzí

Pablo Espinosa

OSOBNOST 10.3.2014 
481 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Viete ako bi som chcela ísť na violetta koncert
    Teraz bude V Prahe A V Varšave A V Budapešti ale aj keď som slovíčka som dobré A mám po izbe veľa plagátov violetty ale niekedy ti písali že tomáš je škaredý ale vi čo ste to písali si to vôbec neuvedomujeme ale viete ako toho človeka to mohlo zraniť A hlavne rozložiť mu srdce
    • V Prahe nebude.
  • PS: tou soutěží myslím od Youmix
  • Co to tu píšete? Vždyť to, kdo vyhraje v té soutěži dávno věděli-tomu se říká DĚJ! Myslíte že by to všechno měnili podle toho koho si Argentina zvolí? Ne! Ten děj měli vymyšlený dávno a ne aby to měnili ze dne na den a znovu točili díly jen s jiným výhercem!!! Trochu přemýšlejte!!! A to jak se chovali si taky nevymysli sami! Např.: Ludmila- je proti Violettě, ale v realitě jsou z nich velmi dobré kamarádky!!!
  • KiKO si strašně trapná :D tady urážet někoho .DD přitom neumíš ani sprocenta to co on Hlavně že se od něj jorge učil na kytaru se znaj od mala :D a pro mně byl ve violettě lepší tomas protože to nebyl debilní záporák :DD a všem pomáhál .D ne než ten ten namyšlenej leonek :D který si neumí ani našesat patku :DD proti tomasi se nemuže ani rovnat .D když byla ta soutěž v youmix kdo dostal víc hlasu než leon no správně Tomas prostě je lepší a odhlasovali li to i fanoušci violetty 2012 kdo byl uspěšnější Tomas nebo Leon ano počkat Tomas o nakých 24procent hlasu to zamrzí ,,, a Pablo neodešel kvuli tomu že ho vyhodili,nebo že ho odešel kvuli diegovi :D odešel kvuli tomu že měl problémy Doma ve španělsku takže tady neříkej te naký ty svoje blafy že neumí spívat nebo že je škaredej se koukněte se na sebe a pak kritizuj te,odešel kvuli problémům Doma
    • Přesně !!!!!! :-D myslím si že Tomas je mnohem lepší než León protože se vždy choval dobře narozdíl od fešnýho Leonka člověk si říká podle toho seriálu kdyby nepřišla Violetta do studia nikdy by se nejspíše León nezměnil a zůstal by stejným pitomcem !!! :-D Já jako osobně moc Violettu nemusím ;-) Nebo spíše když dívka někoho často odmítá tak ten kluk potom o ní víc stojí a dokáže se kvůli ní i změnit ale to se stává málokdy ten svět má miliardu potomci na světě kteří by nic takové neudělali! :-DDDD
  • Prosim vás já jsem viděl pabla naživo :DD vy jste jak malý tady nadáváte a přitom vyhrál hlasování pro nejlepší ho a Nejhezčího here španělska tak se jdětě bodnout s jorgem
    • Jorge je z Mexika (Argentíni) a nie zos Španielska. Ty nevieš rozoznávať mestá na mape ? Nepotrebuješ psichiatra ?
  • Vratiš sa do Violetty 3 a budeš s tov novov herečkou ktora sa vola Sofia
    PS ak budeš tak sa budem tešit
    • Nie nebude.
    • on bude hrat ve violetta 3 ??
      • Asi hej
        • Nie nebude si prečitaj o nom katafultu a uvidiš
  • ty chyby sou diogevi hlasů prominte *8*
  • je hnusnej a já ti odpovím on odešel protože měl přijít iego tak se doprovoně a podle hlsů musel odejít z violetty na vždy *15*
  • A neodišiel si z Violetty kvuli Mercedes Lambre preto že ste sa rozišli
    • Nie to neni pravda mercedes je snim velka kamoška ešte
  • To je super že si vihral vo Kida Choice Awards 2012 na nickelodeon. Vidiš ked si bol vo Violette tak si stale nieco vihraval prosim vrat sa do Violetty

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší