-
Promiň ale já s tebou nesouhlasím. Taky zdělím svůj názor. Tomas je jediná postava z Violetty, která se se nechová tak nepřirozeně a absurdně. A narozdíl od Leona, který byl ze začátku hrozně falešný, byl Tomas vždycky hrozně milý. Já mám tohoto herce prostě strašně ráda a líbil se mi i v jiných seriálech.
Taky jsem jen zdělila svůj názor -
*Nejlepší
-
No to není
-
Vím,že už je trochu pozdě,a že se do toho němám plíts,ale kolikrát byl nominovaný ? Jednou,nebo dvakrát :) ...Pro Inf.tuto nominaci měl i Jorge Blanco,Diego Dominguez a teď i díky Soy Luně Ruggerito Pasquarelli,kteří rozhodně byli nominovaní víc krát.Třeba Jorge má nominace každý rok.Prostě od té doby,co hrál ve Violettě se bez něj neobejde ani jedno KCA,sice už není mezi nejlepšími herci,jelikož nic nenatáčí,ale nominace Trendy kluk,či něco podobného se bez něj neobejde,zatím co o Pablovi jsme už od roku 2012 neslyšeli (5 let)...
-
Upřímně mám ráda všechny z Violetty,ale jeho ne.Od prvního dílu mi byl nesympatický,a ne jen proto,že mám nejraději Leóna,prostě mi vadí.A musím i přiznat,že patřím mezi ty dívky,co na něm kromě očí (které jsou pěkné) nic nevidí.
A doufám,že tento koměntář bude bez hejtů,nerada se hádám a navíc jsem jen sdělila svůj názor.
*
*
*
-MichaelRondaJorgeBlancoJsouNejlešpí -
awoj tomas jak se mas
zboznuju tvuj hlas a si mockrasni nevis jak te mam rada nee si moj spevak
si krasnia umis tancis ppapap *3* *3* *3* -
skvela sprava chcete zasa pozerat tomasa
tak teraz mate priležitost pozerajte na disnep o 21 00
*1* *15* *3* *14* *5* *6* -
Chceš vediet že čo nanom vidime. Tak dobre poviem ti to. Je pekni, ma modre oči, vo Violette je mili, a skvely umelec, a zo svojim usmevom očari každe dievča. Ňielen vo Violette je dobri umelec. Ale aj v skutočnosti. Mame ho radi. Aj ho mam velmi rada : ) ; )
-
Pascua Feliz :-)
-
te amo pablo
-
VANY
ach vidime na nom asi to hmmm asi to že vyhral v španielsku najlepšieho herca roka a ked neveriš pozri si to na youtube -
vy ho mate rady?hm ja nie a niviem čo na nho vidite zatoze je s violetty *11*
-
te amo pablo and happy birtzday *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Pablo já tě strašně milují odepiš mi prosím
-
Som veľmi rada že si si to uvedomila. A ňebojsa už ti nikto nebude nadavať. To čo si napisala je veľmi mile. : )
-
No tak Teda promiň Pablo, omlouvám se za to že jsem to tady Teda psala, ale to, že jsem to odeslala třikrát ale nemáte mi co nadávat!!!!!! !!!!!!!:-o
-
Viete. Rozmislela som si. Mam Pabla stale rada. Ved Justin Bieber je hoši a aj tak ho všetci maju radi.
-
Hola
Te amo muy feliz. Una actor cantante increibley musico. Tudavia no sebemos que no estamos Violette. Estoy triste, pero ebedezco su cancion . Espero que lo que nieaku nueva cancion. -
melisa ty si dementna lebo nevieš ty sama posudit že kto je dobry herec lebo si mala a blba ty si to napisala len preto lebo sa tebe nepači ale nevieš aky je herec
-
ale no melisa neprehánaj to s tým Pablom ale on odišiel a dal si prepichnúť ucho a dal si tam náušnicu bože mala som ho rada ked bol normálny