-
¿Hele. Ja neviem preco si napisala 3-krat to iste. Asi si blba. A ak to nevieš Pablo Espinosa bol nominovani v Kid Chose Awars. Za najlepši vikon ako herec. Ak mi neveriš ti Meliska. Tak si to najdi na YouTube.
-
proč nechodíš s mechi
-
Pablo chci ti vzkázat ze nejsi dobrý herec a zpěvák a...... Jsi blby a falešný;-) ;-) je dobře že už si v 2 sérii nehrál, vždycky když jsem tě sledovala, myslela jsem že se pobleju:-P
-
Pablo chci ti vzkázat ze nejsi dobrý herec a zpěvák a...... Jsi blby a falešný;-) ;-) je dobře že už si v 2 sérii nehrál, vždycky když jsem tě sledovala, myslela jsem že se pobleju:-P
-
-
Hola soy la tura fans Kika.
Tengo te dos manos estoy evergonzado nom Violetta 2,3 -
Ahoj je mi jedno čo hovoria tu. Ja viem že ho mam velmi rada. A milion fanuškov tieš. Keď tu kcete pisat. Tak pisajte pekne. A ked nebudete tak radšiej nepište ňič, hele ja nechcem biť zla ale uš mam toho dosť že pišu si hlupi a škaredy. No niekomu sa možno ňepači ale aj tak tu nepise zle veci. Napriklad ja ja som Leona nenavidela, a teraz ho mam veľmimi rada a tol len jeho hlasu. Ma prekrasni hlas. Ja mam Pabla Espinosu rada. A je mi jedno čo tu budu pisať, ja viem že ho mam rada a že aj ked neni vo Violette a nieni ziadni serial kde ho vidiet. Ale aj tak bude mojom srdci navždy.
Zaťal Ahoj. -
Nie nebude.
-
Jorge je z Mexika (Argentíni) a nie zos Španielska. Ty nevieš rozoznávať mestá na mape ? Nepotrebuješ psichiatra ?
-
V Prahe nebude.
-
Nie nevracaj sa !!!
-
Je super že sa nevráti do Violetty !!!
Nemá tam čo robiť.
Na šťastie tam nemá už čo robiť. -
Áno !!!
-
To je blbosť. Vymyslela si si to.
-
Presne !!!
-
Ja Pabla rada nemám.
-
Maš pravdu. Je vtipna a tieš si myalim že je hezky
-
Ha ha ha. Si velmi vťipna. Ja ho ťieš milujem
-
Je veľmi krasni a jeho hlas ťieš. Milujem ho. Milujem Milejem
-
Ja ťieš, škoda že ňeni vo Violette. Myslim naňho každym dnom viac.