Přejít na výpis diskuzí

Pablo Espinosa

OSOBNOST 10.3.2014 
481 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mě se líběj oba dva take me to je fuk *14*
  • Prosim možeš sa vratit do serialu Violetta ked niekto hovoria tvoje meno tak mi je to divne.
  • Fakt sa zisiel pablo s mercedes? :( :(
  • ja ho miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • tomas je ten nej leon se plete mezi ně milujou se a on se za plete

v+t= *14*
    • Jestli si tohle myslíš ta si SLEPÁ !!!!! Ps.LEONETTA
  • tomási chybíš nam ve vio . *9* *9* *9* moc není to o níčem .. kdyby jsi byl tam tak by to pokráčoválo jinak je to tet o níčem *9* *9* chybyš namm
  • Já mám taky mnohem radši tomáse než leona ikdyž leon taky není špatný. Nechápu jak můžou všichni soudit kluky jenom podle vzhledu. Třeba ve skutečnosti je leon zlý nebo tak (to dávám jenom příklad).
    • Já mám taky mnohem radši tomáse než leona ikdyž leon taky není špatný. Nechápu jak můžou všichni soudit kluky jenom podle vzhledu. Třeba ve skutečnosti je leon zlý nebo tak (to dávám jenom příklad). kdyby vás kluci soudili podle vzhledu tak by si moc nevybrali.
  • Neuraz sa ale Jorge Blanco je omnoho krajší a som rada že ťa nahradil Diego ten je aspoň krajší ako ty *3* *3* *3*
    • Ano mas pravdu inak aj mna volaju tini
  • Co jste na nej tak zly kdyz je hezkej a mechi je hodna ale uz s ní nechodi
    • Tomás je úúúúúúúúúúúúúúúúža *14* *3* *4* *4* *14* *14* *14*
  • Leonetta je nejlepší <3 miluju Leona Tomás ať jde někam :D ale horší je Diego a ohodně to už i Tomás je hezčí. :)vždycky když vidim video s Diegem tak si říkám: odkdy jsou psí ho*na tak hnusný *11* ale tomás pěkně zpívá a je i celkově pěkný a k violettě se hodí ale leon víc <3 :3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit