Přejít na výpis diskuzí

Pablo Espinosa

OSOBNOST 10.3.2014 
481 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vy ho mate rady?hm ja nie a niviem čo na nho vidite zatoze je s violetty *11*
    • Chceš vediet že čo nanom vidime. Tak dobre poviem ti to. Je pekni, ma modre oči, vo Violette je mili, a skvely umelec, a zo svojim usmevom očari každe dievča. Ňielen vo Violette je dobri umelec. Ale aj v skutočnosti. Mame ho radi. Aj ho mam velmi rada : ) ; )
  • VANY
    ach vidime na nom asi to hmmm asi to že vyhral v španielsku najlepšieho herca roka a ked neveriš pozri si to na youtube
  • podla mna je leon aj tak krajší a ked tak chcete vediet tak som aj na leonov profil písala lara. a ked mám povedat tak leon zo 100% je 99% a tomas zo 100% je -8 mínus osem hahahahaaahaaha *12* *12* *10* *11* *11* *7* *6* *1* *14* *3*
  • Veseleho valentina ti prajem Pablo Espinosa. Lubim ta totiš mam ta rada
  • Pablo prosím vrať se do Violetty !!! Si supeeer !!

Pablo Please come back to Violetta !!! Supeeer you !!

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • On tieto komentare nečita a on sa už ani nevrati NIKDY
      • Je super že sa nevráti do Violetty !!!
        Nemá tam čo robiť.
        Na šťastie tam nemá už čo robiť.
  • leon je lepsi a tomas jenula *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1*
  • Tomáško ukludni sa a nehaj Violettu napokojii *16* *16* ok lebo dojdem za tebou do Spanielska a rozbijem ti hubu lebo stale ked je violtta s leonom tak ty povieš : Nemôžeš zapšit to co ke mne citíš! oooooooooooo jake dojjímav TY ARAB
    • aby som ja tebe nerozbila tomas je hesky *1* *1* *2* *2* *15* *15* *3* *3* *14* *14* *4* *4* *7* *7*
  • Leonovi nesaháš ani po kolena je mnohem hezčí.
  • te amo pablo
  • Pablo tvoja sestra je Dulce Maria co hra v RBD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit