-
a všeci co nemate radi Tomasa tak to tu nekomentujte komentujte si totu svoju pi-u Leona *16*
-
*10*
-
Ahoj je mi jedno čo hovoria tu. Ja viem že ho mam velmi rada. A milion fanuškov tieš. Keď tu kcete pisat. Tak pisajte pekne. A ked nebudete tak radšiej nepište ňič, hele ja nechcem biť zla ale uš mam toho dosť že pišu si hlupi a škaredy. No niekomu sa možno ňepači ale aj tak tu nepise zle veci. Napriklad ja ja som Leona nenavidela, a teraz ho mam veľmimi rada a tol len jeho hlasu. Ma prekrasni hlas. Ja mam Pabla Espinosu rada. A je mi jedno čo tu budu pisať, ja viem že ho mam rada a že aj ked neni vo Violette a nieni ziadni serial kde ho vidiet. Ale aj tak bude mojom srdci navždy.
Zaťal Ahoj. -
Kto vie že Pablo Espinosa Dulce je brat Dulce Maria Espinosa. Kto vie tak napiše mi to tu
-
tomi je ten nejlepří z violettou by měl chodit
-
te amo pablo and happy birtzday *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
baby obidvaja sú pekný ale ked mam priznať tak asi leon je krajší prepáčte *7* *12* *15* *15*
-
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* takže Tomáško mam na teba jedno slovo: prosim ta staraj sa o svoju rodinu a nie do violetty lebo ma ide porazit ked ta v tej tv vdím a na jednej fotke mas prepudrovanu tu bodku na čele takže nehaj violettu napokoji lebo ona patri k leonovi ARAB
-
jo a pro ty co píšou že Leon kouří, tak to není pravda on nekouří.
-
Ses peknej