-
Thomas se k Violettě hodí *14* *14* *14* *14* *14* Ale Leon taky.Já si myslím že jím to spolu sluší *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3*
-
ty chyby sou diogevi hlasů prominte *8*
-
Ahoj Pablo preco si odisiel s violetti hmmmmmmm s chlapcov som ta mala najradsiei vies pekne spievat a si fesak (nic v zlom Mechi) no skoda tak papapaúpapapapppa *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6*
-
Pablo velmi mi chybaš vo Violette
-
ale no melisa neprehánaj to s tým Pablom ale on odišiel a dal si prepichnúť ucho a dal si tam náušnicu bože mala som ho rada ked bol normálny
-
-
melisa ty si dementna lebo nevieš ty sama posudit že kto je dobry herec lebo si mala a blba ty si to napisala len preto lebo sa tebe nepači ale nevieš aky je herec
-
-
Tomy promin spletla jsem se mám tě ráda ale Leona mám raději ten je miláček ale ty jsi taky super *3*
-
-
si dobrej naj leon je nic o proti tebe ale ty si naj a teba si voiletta nezasluzi dobre si urobil ze si z mercedess violetta stoji za nic a nech si miluje svojho leonka aj tak su trapny ale ty mas rozum a si naj
-
-
jsi celkem hezký Tomy *4*
-
Dodatečně vše nej
-
pablo si moc krasni ako hviehzda a a ko mercedes no ha ha ha ha ha ha ha *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *12*
-
to si az teraz pochopila ?? :) sak on kebymal stranku tak tam je pisane po spanielsky a nie po slovensky
-
-
Ja som pochopila už skôr, ale tie ostatné to asi zrejme ešte nepochopili lebo furt tu píšu komentáre typu "A pamätáš si, Pablo, keď sme..." alebo "Sme sa stretli v Španielsku a bola som s tebou a..."...samomluva to je :D :)
-