-
Ten tam bude as ve3epizode vi krav Y
-
A neodišiel si z Violetty kvuli Mercedes Lambre preto že ste sa rozišli
-
-
Nie to neni pravda mercedes je snim velka kamoška ešte
-
-
Ahoj tomasi si moc heskej mám te moc rada. Všeci řikaji. Že jsi hnusné ale to není pravda leon ze sebe dělá moc dělá je moc namachrovanej. Strašne moc by sem si přála abit byla violetta 4... Každej říká že jo tak nevím.. Nejvíc se my líbi violetta 1část jak si violettu chytil ahoj mám te moc rada tak čau
-
-
A ja si mislim že 1 cast je naj krajsia. Tomas ja ta velmi lubim a kcem abi si bol slavni a abi si bol v Violetta
-
-
tak sima mas pravdu tu bodku na cele ma hroznu a hrala som stebu pametas si ma to ja som ta v vtedy podkla *9*
-
-
nemohla si s nim hrat pretože jsi slovenka a on Španěl stejně je on super a ty si jen další malá pipyna *15*
-
-
jj *2* *15* *15* *2* *3* *3*
-
-
-
Violeta se hodí k Tomásovi!!!!!!!!!!! A Tomás je fajn kluk
-
-
mas pravdu *14* *16*
-
-
ne nema
-
-
Preesnee *1*
-
-
preco mate rada leona a nie tomasa leon je falosny tomas je dobry violeta je ppiičč.a ale bude 3seria ??? a bude tam aj tomas M??,
-
blb čo sa višiera *6*
-
tomas je lepší nwž marco tom,as bil nejlepší naněho nemajíííí tomasi muluji tě lasko *14* *14* *14* *3* *3* *5* *5* leon je namachrovanej ají diego ají marco ají federico tomas a maxi nejhežčí ze studiu
-
juj ja tomase miluju chtekla bich ho videt ale je hodne daleko ale miluju ho
*14* -
Pablo mam ta velmi rada. Som smutna že niesi vo Violette. Ale pozeram tvoje videa na You Tube. A mam tvoju fotku na tapetu v mobile. Môja oblubena piesen ktoru si napisal je Tienes Toda