-
Pablo já tě strašně milují odepiš mi prosím
-
proč nechodíš s mechi
-
*6* *10* *11* *16* *12* si hnusny fuj
-
-
ty ses blb *16* *10* *11*
-
-
Upřímně mám ráda všechny z Violetty,ale jeho ne.Od prvního dílu mi byl nesympatický,a ne jen proto,že mám nejraději Leóna,prostě mi vadí.A musím i přiznat,že patřím mezi ty dívky,co na něm kromě očí (které jsou pěkné) nic nevidí.
A doufám,že tento koměntář bude bez hejtů,nerada se hádám a navíc jsem jen sdělila svůj názor.
*
*
*
-MichaelRondaJorgeBlancoJsouNejlešpí -
-
Promiň ale já s tebou nesouhlasím. Taky zdělím svůj názor. Tomas je jediná postava z Violetty, která se se nechová tak nepřirozeně a absurdně. A narozdíl od Leona, který byl ze začátku hrozně falešný, byl Tomas vždycky hrozně milý. Já mám tohoto herce prostě strašně ráda a líbil se mi i v jiných seriálech.
Taky jsem jen zdělila svůj názor -
*Nejlepší
-
-
ahojte vstci ja som hrala s violettou. Pablo pamätas ked sme sadili mrkvu tak si mi lakoval nechty. Pamätas????? *5* *5* *5* *5* *5* *5*
-
-
Asi tezko jsi tam hrál, protoze neumis spanelsky a je to v Argentině.....proste nerikej blbiny
-
-
si hajzel *10* *10*
-
hola pablo tengo mi mayor ydol y te amo y Camino con Merce
-
tomas je velmi dobrej *14* *4* *1*
-
Ti si sa rozišel z Mercedes lebo Xabian Bonce sa zalubil do Mercedes Lambre
-
Už držte huby kdo je hezčí stejně to nikdo nečte je to jenom kopirajt (Děti malé)
-
-
Dejwo nechceš spíš ty zklapnout
? Náhodou holky mají pravdu!! Musím se jich zastat tak se otoč a jdi do pr**le jo!
-