-
Re: Paddy
Ahoj, rika se ze Paddy je jeste porad v klastere (teda zrovna tohle se asi jen nerika ale je to pravda), ale jak tu nekdo psal jiz ne ve Francii ale v Belgii. Obevuji se take nejake informace o Rakousku ale nikdo presne nevi co z toho je pravda... takze takhle...:)) -
:-*
Paddy.. můj mega idol :D .. to je úžasnej člověk :) ... přeju mu hlavně ať je šťastnej tam kde je (i když bych ho nejradši viděla někde jinde než v klášteru xD) ale to je jedno, sem ráda že už našel ten klid a lásku co hledal celej život.. Stejně si ho pořád budu pamatovat tak, jak sem ho poznala :D tzn. Za mikrofonem a s vlasama až na zadek xD :-* ale krásnej je i jako mnich :D A doufám že se zas někdy ukáže v ČR :D *14* ILY 4-ever :) *3* *14* -
Re: To je
I tobe preji moc moc stesti v zivote... Ty asi musis chapat nektere situace, ktere zazival a mozna i zaziva Paddy ... -
With Love
Trvalo mi dlouho nez jsem poradne pochopila, co si Paddy musel cely zivot prozit - hlavni je, ze vyrustal bez matky a to se s ditetem tahne cely zivot. Preji mu hodne stesti, on si to zaslouzi ... Ovsem, pro me bude Paddy vzdy ten kluk s typickymi dlouhymi vlasy, kteru bude stat za mikrofonem a zpivat pro dav... Takhle jsem ho poznala, takhle si ho vzdy budu predstavovat. Paddy je nesmirne laskava osoba a take bych mu prala, aby se jednou v zivote dokazal vratit zpet ke sve rodine ... -
Příběhy
http://kellyfamily-pribehy.blog.cz/ -
Re: Re: Re: Re: Re: Patrickovo vystoupení?
Pokud to včas budu vědět, tak ti klidně napíšu *3* Ale mělo by se to za nějaký čas snad objevit na blogu www.kellys.wbs.cz, až to Milan, kterej to organizuje, s Paddym dohodne.. -
Re: Re: Re: Re: Patrickovo vystoupení?
Ahojky S.prosímtě vypadáš že jsi v pohodě prosímtě byla by jsi ochotná mi dát vědet kdyby měl být Paddy v Olomouci?Jinak nevím kde to zjistím a jestli to máš kde zjistit tak bych byla moc ráda a byla bys hodná. *8* *3* -
Re: Re: Klaster
tak pro něho jedem *1* *1* *1* a unesem ho -
Re: Re: Patrickovo vystoupení?
Ahojky byl by někdo ochotnej mi dát vědet jak bude Paddy v Olomouci ?Dyštak na můj mail ju caesinek1@seznam.cz děkuju moc *14* -
Re: To je
obdiv každému kto sa takto rozhodne!!!!! -
Re: Posters..x(
Moja zlatá,ja mám toho namraky,ale nikdy by som ich nikomu nedala...sorry.To nemôžeš od fandu žiadať a tým som už 15 rokov!!!!!!!!!
*13* -
To je "můj" hoch
Já věděla, proč mi byl vždy z celé jejich rodiny nejbližší, i já se rozhodla pro klášter v době, kdy jsem prožívala svou životní krizi, kdy jsem chtěla dobrovolně ukončit svůj život.. Narozdíl od něj jsem však nechtěla skákat z okna, ale chtěla jsem si lehnout na koleje či sníst prášky. Přeji mu, aby byl v životě pořád tak šťastný jako je teď. Duchovní život skutečně léčí duši a přináší do srdce mír a lásku pro všechny. -
Roses in Red
Zrovna teď poslouchám od nich tuhle nádhernou píseň! *3* *14* -
Posters..x(
Čaute lidi..Prosim vás, nebyl by tu někdo, kdo by měl doma nějakej Paddyho plakát? Nebo třeba článek ze starýho časáku atp..Za týden mám projekt na HV a vubec nemám obrázky a ani nikoho kdo by mi je mohl vytisknout...A kdybyste neměli plakáty, stačilo by mít tiskárnu a vytisknout to, já sem od Kolína, takže by to šlo třeba poslat dopisem, ale potřebuju to nutně, děkuju... *1* *5* *15* -
Re: Re: Re: Patrickovo vystoupení?
Jo aha, tak já myslela, že právě místo až na podzim přijede už v létě..no bylo by to skvělý, kdyby tu byl takhle dvakrát hned za sebou:) a kdes to slyšela? A btw myslim, že je naprosto pochopitelný, žes dala přednost tátovi, když se vidíte tak málo;) -
Re: Re: Re: Patrickovo vystoupení?
A dáš potom vědět, jestli se i přesto něco dozvíš o nějakém prázdninovém vystoupení?asi ještě nic nevíš, co? -
No..A potom prej někdy na podzim..:) V létě ho ale bohužel nestihnu, jedu s tátou kamionem na celý prázdniny pryč..:-( Chvíli sem váhala, jestli jet s tátou, kterej je doma dycky tak dva tři dny z měsíce a nebo čekt na to, jesli Paddy přijede do ČR...Asi je to trochu hnusný, ale nakonec sem dala přednost tátovi..;) :) Tak možná na ten podzim..:) -
No..A potom prej někdy na podzim..:) V létě ho ale bohužel nestihnu, jedu s tátou kamionem na celý prázdniny pryč..:-( Chvíli sem váhala, jestli jet s tátou, kterej je doma dycky tak dva tři dny z měsíce a nebo čekt na to, jesli Paddy přijede do ČR...Asi je to trochu hnusný, ale nakonec sem dala přednost tátovi..;) :) Tak možná na ten podzim..:) -
Re: Re: Re: Re: Re: Mary opět bloguje
právě teď je nasměrován správně *3* -
Re: Patrickovo vystoupení?
Od Milana, jehož je ten blog kellys.wbs.cz a kterej to organizuje. A kterej organizuje snad všechny koncerty Kellys v ČR. Ještě se neví přesně kde a kdy..