Přejít na výpis diskuzí

Paddy Kelly

OSOBNOST 31.12.2006 
398 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • paddy page!!!!

holčiny, mám novou stránku,tak jukněte!!!! www.paddykelly.blog.cz *3*
  • reportaz z Angelova koncertu

Ahoj lidicky, tak si tak brozdam netem a narazim na reportaz z Angelova konciku - autora ani tu reportaz radsi nehodnotim. Nevite, nebyla v nejakych novinach reportaz?
    tady je odkaz:
    http://www.blog.tusil.net/a rchiv/angelo-kelly *3*
  • nimettka

Kontakt

Nevíte někdo o nějaké možnosti jak mu poslat třeba dopis? Na netu nic pořádného není. :(
    • 905118

Re: Kontakt

Jdi na jeho oficiální stránky www.paddykelly.eu a na levo je takovy obrazek schranky. Je to odkaz a kdyz na nej kliknes, muzes mu poslat mail...
      Jsou tam take odkazy na jeho facebook a youtube channel...
      Ale nez mu cokoliv nepises, mela bys vedet ze z klastera odesel - no ale ofic prohlaseni si kdyztak precti sama na jeho stranceb (kdybys mela zajem, muzu prelozit:) *15*
  • Paddy Kelly

Nemáte náhodou někdo CD Paddy Kellyho moc bych ho chtěla ?:o)Prosim,prosim ..Kdyztak mi písněte na mail, budu Vám moc vděčná děkuju !
    • mj2205

Re: Paddy Kelly

ahoj sorry ze rusim ale ak nahodou si zizstila kde sa da zohnat paddyho cd das mi vediet diky ja ho uz dlhsie zhanam a nic dik maťa *3*
  • elousika

Co se stalo

ahoj, mohl by mi prosím někdo z Vás říct, co se teda Paddymu vlastně stalo, že chtěl skákat i z okna? Hledala jsem nějaké info, ale nic nemůžu najít. Mockrát díky *4*
    • Re: Co se stalo

Paddy prožíval těžkou krizi a hledal smysl života. Necítil se šťastný a život, který doposud vedl se mu zdál povrchní. Měl osobní problémy s přítelkyní, také rodinné vazby se sourozenci byly narušeny a stálé pronásledování fans mu nedopřávalo klid.
      Dostal se do situace, kdy viděl východisko v sebevraždě. Když stál v otevřeném okně a chystal se skočit, uslyšel hlas který mu řekl, že se nemůže zabít. Paddy byl přesvědčen že ho zachránil Bůh. Dal se na cestu víry, začal navštěvovat kláštery a církevní slavnosti a festivaly např. Medjugorje. V roce 2004 vstoupil do kláštera.
      • elousika

Re: Re: Co se stalo

Mockrát děkuju :)
  • kocert kellys

...a neví taky někdo, jestli vystoupí v září na kocertě v Dortmundu s celými (téměř) Kellys?
    • Re: kocert kellys

ahoj...já s posloucháním kellys teprve začínám, takže nejsem vůbec v obraze...teda vim o paddym, že se zavřel do kláštera...ale ty mluvíš o koncertě...on nějaký bude? ahoj a kdyžtak mi napiš na mail
  • Paddy

hele lidi , kdo ví co je s PADDYM DEJTE MI VĚDĚT NA 29A.Kelly@seznam.cz *3* *3*
  • info

no, tady celkem chcíp pes, ale kdyby se tady náhodou objevil někdo informovaný, nemohl by pls i mi poslat novinky? díky Hanka
    • info

jak to tady ctu,presne kvuli teto ubohosti Paddy odessel...je fakt silnej,ja uz bych se radsi zabila, mit 25 let za zadkem takovy primitivy...nikdy se nevrati,uz davno bylo pozde,aby i on mohl mit normalni zivot...chudak Paddy..kez by mel aspon v nebi klid...to mu preju...a vsem tem pitomym jecicim nemkam a spol preji nejtvrdsi peklo a porad nekoho za zadkem....
    • Paddy

Ahojík všichni, taky uz nepatrim mezi nactilety a po 13 letech, co jsem si myslela, ze Kelly Family uz nefunguji, jsem nahodou zjistila, jak jsem se spletla. Navic ze je Paddy v klastere, to bych fakt necekala, ale vzhledem k tomu, ze patrim mezi ty verici, to v jeho pripade i chapu. nevite nahodou v jakem presne klastere to je ci i ten rad tam? V mnisich se moc nevyznam :( a moc by me to zajimalo....
    • -

29A.Kelly@seznam.cz, jaká je adresa těch tvojich webovek? Dík Lucka
    • Re: info

no jo,Paddy oprcava mnichy v klastere,a na vas kasle,holky! *15*
  • zdravim

sem tu nováček a mám hroznou radost, že se o kelly ještě zajímá tolik lidí.. že sme na ně nezapomněli!!! *4* když byla kellymánie bylo mi asi 9 a doted je pořád zbožňuju, hlavně paddyho-dala bych cokoliv abych mohla jenom vidět! *14*
  • paddynka

génius

toto je ten nejkrásnější kluk na světě. paddy ty si můj *4* . *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • petulqva59

Re: génius

JJOO to máš pravdu je nejkrásnější na světě já ho plostě miluju *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit