-
Nojono,jak to řikali inspektoři v Theme Hospital:Vždit je to horší než 4hodinový koncert Kelly Family!!
-
Zdravímmmm
*14* tak vás tady chci všechny pozdravit doufámže se na angela sejdem v hojném počtu už se nemužu dočkat *3* aco nevíte něco novýho o tom našem mnichovy?už je docela na čase aby se vrátil zpět:)Jedete někdo do dráždan?písněteminěkdo at poznám někoho novího:) *5* *1* *3* -
Patrik presiel tolkym utrpenim a trapenim...až nakoniec nasiel svoju cestu. pokoj. mier. nech je stastny. nech je pokojny. a nech mu uz fanynky raz a navzdy daju pokoj...
-
Angelovo turné
Angie tady vlastní stránku nemá, tak to písnu sem. Musím před ním totálně smeknout! V neděli jsem byla na jeho koncertě a naprosto mě dostal, takže jsem si hned koupila CD. Navíc je fakt strašně miloučkej. Klobouk dolů! -
Paddy\'s hair_video
http://www.youtube.com/watch?v=Ojg48vLoKeg -
-
Re: Paddy\'s hair_video
napište mi někdo kde najdu fotku s jeho přítelkyní jak tvrdíte že má já o žádný nevim??????
-
-
Happy birthday honey. You are so wonderful. *14* *14* *14*
-
2.6.2007
koncík Angela v RETRO clubu v Praze!!! *8* -
:-*
Paddy.. můj mega idol :D .. to je úžasnej člověk :) ... přeju mu hlavně ať je šťastnej tam kde je (i když bych ho nejradši viděla někde jinde než v klášteru xD) ale to je jedno, sem ráda že už našel ten klid a lásku co hledal celej život.. Stejně si ho pořád budu pamatovat tak, jak sem ho poznala :D tzn. Za mikrofonem a s vlasama až na zadek xD :-* ale krásnej je i jako mnich :D A doufám že se zas někdy ukáže v ČR :D *14* ILY 4-ever :) *3* *14* -
odpoved
jo videla, no neni to ono, ale taky dobry, muzu rict ze se mi docela libi, ale jeho pisnicka Amazing Grace je hezci, kdyz jsem ji poprve videla hned jsem si vzpomela na jednoho miho kamose kdyz byl maly vypadal uplne stejne -
LOL
je krasnej