-
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
-
Mary opět bloguje
Ahojky, přišla jsem vás sem pozdarvit a říct, že opět bloguji, takže můžete zase vesele navštěvovat blessedmary.blog.cz..jenže protože jsem ho smazala, tak musím začít od začátku, tak ztrpení ;-) -
-
Re: Mary opět bloguje
Ahoj.Prej ma být Paddy v Olomouci jo?Tenhle měsíc myslím, že 19? A kde tam? My bysme tam totiž chtěli s holkama jit.Díky! -
-
Re: Re: Mary opět bloguje
PADDY KELLY-vystoupil v patek 19.2.pri msi svate v Olomouci, byl v kostele sv.Michala a 20.2.2010 v Brne v kostele sv. Jakuba, videa jsou jiz k shlednuti na www.youtube.com -
-
Re: Re: Re: Mary opět bloguje
A taky ze jo, zadna ptakovina to nebyla, na vlastni oci jsem ho videla a vlastni usi slysela. Furt fesak, jen nasmerovany trochu jinam, bohuzel, protoze jeho hudebni a pevecky vykon byl velmi profesionalni a kvalitni. -
-
Re: Re: Re: Re: Mary opět bloguje
nie bohuzial, Boh sa z neho iste tesi, je nasmerovany spravne..... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Mary opět bloguje
právě teď je nasměrován správně *3*
-
-
Re: Re: Re: Re: Mary opět bloguje
Ahoj,chcela by som vediet kedy a kde bude mat Paddy dalsie vystupenie ? -
-
co je na tom pravdy že by se Paddy měl objevit na koncertě kathy v olomouci? *7* *7* -
ano ja viem belgicku v hodine 14:50 zacina 24 augusta
-
-
-
-
jasně, a 18 bude v Pelhřimově a 21 v Třeboni... *1* -
-
muze ti to pripadat smesne, ale Paddy alisa John Paul Mary bude zitra v Olomouci a v sobotu v Brne, uz je to officialni a najdes si to i na netu *3* -
Jo Leno jako to v Treboni jakoze fakt bude?Nebo si delas prdel?Tak to pojedu tam.A muzes mi napsat na email konkretni informace?Diky *14* -
-
Termíny únorového vystoupení Br.Johna Paula Maryho přesunuty!
Vážení! Před malou chvilkou jsem dostal avízo,že jsou termíny Br.Johna Paula Mary přesunuty na duben,kvůli prý nachlazení.Proto prosím uvědomte všechny,že jsou akce(19.2.2010 Olomouc a 20.2.2010 Brno) přesunuty na duben 2010.Bližší info bude na plakátech a na místech,kde jsou původní termíny vyvěšeny.Děkujeme za pochopení. S pozdravem Ronnald Weitter -
-
Re: Termíny únorového vystoupení Br.Johna Paula Maryho přesunuty!
na jednom blogu jsem četla,že už tady byl,jak měl přijed tak nevím,co je pravda? -
Nazdárek a víš to jistě? bylo to včera nebo to bude až v tom dubnu? Ráda bych se na to jela podívat, ale bohužel mi to tento víkend vůbec nevyšlo. Napiš, jestli máš nějaké info, popř. i nějaký odkaz, kde by o tom byla nějaká zmínka, jo... Děkuji Denis -
Ahoj,kde se dají koupit lístky na Paddyho vystoupení u nás? Kde přesně vystoupí? Děkuji za info, jeho oficiální stránky bohužel neznám.
-
-
-
-
Pro Áďu: To je blbost co pises-kde by se tady vzal.Je nekde oficialne neco napsany?To nekdo vypustil peknou ptakovinu a vy se toho chytate.Ale mne osobne to taky stve ze si tu z nas dela nekdo prdel!
-
-
-
Paddy, je úžasně citlivej člověk a pokud by se chtěl stát mnichem, tak mu držím palce.
-
-
Re:
Naprosto s tebou shoulasim! Vim, ze tohle jsi napsala uz davno...a ted uz vime, ze Paddy mnichem je... ale chtela jsem te jen podporit :))
(Hlavne me zaujalo, ze se zajimas o to jakej je clovek... zrovna v poslednich tyden hodne premyslim o tom, co vsechno se vlastne z jeho pisnicek, rozhovoru a reakci dalo vypozorovat... jako treba to, ze je to opravdu citlivej a soucitnej clovek *3* Kdyby tak bylo na svete vic kluku jako je on! :))
-
-
Paddy
Paddy a jeho rodina je super. Poslouchám jejich muziku už dlouho a nehodlám přestat. Jestli někdo z Prahy má nějakou jejich VHS kazetu, ráda za rozumnou cenu koupím. -
Paddy
Takže, jestli někdo takový je ozvěte se mi prosím. Díky -
Čaute nemá někdo chuť zajet si 5.6 na jeho koncert do Chemnitzu?Samotný se mi tam nechce a myslím že by mohla bejt sranda nejenom na koncertě:D
-
-
Ahojky,s kámoškou jedem,pokud budeš chtít písni na mail,máme místo v autě *3* berunicek@seznam.cz
-
-
Kelly
Ahojky všichni, scháním nějaké VHS kazety, záznamy z koncertů,prostě vše kde uvidím jak Kelly family zpívá. Prosím, jestli někdo takový z Prahy je, napište mi. Ráda kdyžtak za rozumnou cenu koupím.Díky. Čau -
prodám
Prodám vše o kelly family, fotky články a td..vše levně -
He is angel
Paddy je vyjmečný, stejně jako jeho celá rodina. Moc mi pomohli, thank you! -
Paddy
Máte všichni pravdu, Paddy je nejlepší, nejhezčí no prostě super. Hrozně mě zabolelo u srdce když jsem si přečetla, že se Paddy chce stát mnichem. Jelikož jsem si přečetla, že zpívá třeba ve Francii a že se vrací k rodině tak jsem klidná. Chtělo se mě z toho brečet a dokonce jsem i brečela. Pokud někdo máte nebo víte něco o Paddym a ostatních tak mě dejte vědět na e-mail. Děkuji. Kelly´s poslouchám již 12 rokem a jsou stále superrrrrrrrrrrrr!!! *14* *9* -
-
Re: Paddy
Ahoj všichni,fanynka Kellys jsem už 11 let.Paddy je opravdu mnichem,mám foto z kláštera jak je za ním na navsteve ANGELO s rodinou.Myslim,ze to neni naporad je to rozhodnuti jeho,je to nas romantik a sladkej kluk,je pravda prekvapil a taky jsem to oplakala,ale on je stastny,treba si v sobě musí něco urovnat,možná ho něco,nebo někdo zklamal,s něčím se vyrovná,popere a pak se nám vrátí.měj te se krasně a fanděte dale Kellys,jsou nej!!!!!!!!
-