-
Paddy
Zdravím.. Můžete mi prosím někdo z vás říct co se s Paddym stalo? Četla jsem, že má nové jméno a že studuje teologii v klašteře. Není ženatý nebo tak něco? *3* děkuju moc.. Jinak je vážně skvělej *14* -
-
Re: Paddy
Ahoj, rika se ze Paddy je jeste porad v klastere (teda zrovna tohle se asi jen nerika ale je to pravda), ale jak tu nekdo psal jiz ne ve Francii ale v Belgii. Obevuji se take nejake informace o Rakousku ale nikdo presne nevi co z toho je pravda... takze takhle...:)) -
-
Re: Re: Paddy
A btw. Myslim ze muzete byt vsechny v klidu. Pravdepodobne je ze se nam Paddy nikdy neozeni:)) z jednoho prosteho duvodu a ten vsechny zname.. -
-
Re: Re: Re: Paddy
Proč se Paddy neožení?????? *7*
-
-
-
Chtěla bych , aby se Paddy oženil a byl moc šťastný a měl děti atd. very happy -
-
To nee...Protože jak známo, když je idol dívek svobodnej, má víc fanynek, protože každá sní o tom, že by se mohl stát zázrak a on se do ní zamiloval, ale jak se pak ožení, nebo má jenom přítelkyni, už je to v háji.. *14* *1* -
-
Něco na tom je *4* ale tak Paddy si to vyřešil po svým *1* taky sem si ale dřív říkala, že by bylo skvělý kdyby se oženil a měl rodinu..ale je to jeho život a takhle je evidentně šťastnej a to je nejdůležitější *4*
-
-
-
Ahojky ženatej neni (Ještě to tak xD)
Byl v klášteře ale teď už tam prej zase neni, žije v Belgii, ale pořád studuje tu teologii a ještě něco tam studuje, ale už nevim co =D -
-
Joo a teď se jmenuje John Paul Mary
Změnil si to v klášteře :)
-
-
-
ahojte mam na predaj svoju dlhorocnu zbierku Kelly Family asi z pred 10-12r nalepky karticky plagaty fotky tetovacky....a vsetko mozne co len moze byt hlavne z nem. brav, poplife,popcorn,street life....0907505924
-
Paddy
Ahoj... Belgie není tak daleko od nás.By se mohl zastavit.Tak jako Angelo.Ten je tu docela často.Když byl v tom klášteře,to byl v Něměcku?Náhodou nějaký kontakt na něj?Jako fanklub nebo něco kam chodí a kde by se s ním dalo skontaktovat,nevíte,prosím?Setkal jste se s ním někdy někdo osobně?To byl vždy můj sen,dnes už spíš taková nostalgie ale stejně bych ho ráda viděla,ale kde ho hledat když je jak stěhovaví ptáče... -
-
V tom klášteře byl ve Francii.
Já ho viděla osobně 2x Nádhernej zážitek, on je úžasnej xD *3*
Je moje veliká platonická láska xD
No a zastavit by se teda mohl, Angelo je tu 3x do roka xD a Paďas nic... Doufám že sem brzo zavítá =D *14* -
-
Nop já doufám v totéž. Už aby to bylo *14* -
-
Jestly se někdy vzpamatuje a přijede do ČR koncertovat tak budu snad první kdo bude mít lístek XD *15* i kdyby to stálo milion XDD =D
-
-
-
-
Tak a jsem správce
*3* Tak jsem to tu trochu promazala, urážky jsem trochu omezila, zítra za jasnýho vědomí to proberu ještě jednou *14* A jinak, PAddy 4ever *4* -
Ahoj, hledám někoho, kdo by se přidal v dubnu do Blois na Paques en Octaves. Určitě by byla cesta veselejší *3*
-
-
ahoj, já tam jedu, a jak tam jedeš?já si zařizuji již cestu.kdyžtak napiš a mejla : smajkis@seznam.cz *3*
-
-
Paráda
Ach,Paddy je nádhernej,kéž bych ho mohla někdy potkat..aspoň,kdybych si mohla říct o autogram,je prostě moooc krásnej.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Paráda
Paddy je fakt úžasnej...
Nedávno jsem ho viděla v Altöttingu a je fakt krásnej... V kostele klečel jenom dva metry ode mě!!!
A taky úžasně zpívá!
Škoda, že se neoženil, ale aspoň nemám na koho žárlit.. *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Paráda
Tady nejde o ot, jestli je krásnej, nebo ne, tady jde o to, že dělal skvělou hudbu a já doufám, že ještě ejdnou tu skvělou hudbu bude dělat.. třeba jednou dostane rozum *4* -
-
Re: Re: Paráda
Souhlasim, i když krásnej je taky;)snad jednou zase..alespoň že teď jednou měsíčně nebo jak často vystupuje na náboženských akcích a zpívá..třeba Party time je naprosto super písnička:) -
Re: Re: Paráda
Jestly Paďas dostane někdy rozum, tak budu slavit xDD =D
Kéééž by přijel do ČR *14* *1* =D
Budu se modlit (jako aby přijel) XD -
-
Re: Re: Re: Paráda
Alespoň Angelo dorazí do ČR :)
Angelo vystoupí v ČR v říjnu 2009:
03.10.2009 v Brně, Divadlo G Studio- od 20:00 hodin. -
-
Re: Re: Re: Re: Paráda
Brouku,a le to sem nepatří.. ale k Angiemu *3* jiank lístej už doma suším asi 4 měsíce *1* -
3.10. do Brna jedu *14* už mám lístky ...
jedete tam někdo ??? *1*
-
-
Re: Re: Re: Paráda
Tak ot jsme dvě, který si ničí kolena, aby PAdýs přijel *1* -
-
Aspoň nejsem sama kdo bude mít ty kolena oteklý ... *1* XD
Ale už by fakt moh přijet i do ČR dyť tady taky máme kostely a kláštery atd. =D XD
-
-
-
-
-
Je Božíí *14* *14* *14*
-
O Paddym
Paddy i s jeho rodinou do mýho života patří už 10 let. Kdo je jejich fanda at se ozve -
-
Re: O Paddym
Jaaaaaaaaaaa, ja sem fanynka, uz jedenact let, tady, tady tady!! :))))
Jo mimochodem, kdysi jsem mela ja prezdivku Crazyfan, potom me fanousci prejmenovali na Crazie... tak at si nas nekdo nesplete :))
-
-
Prodam Kelly Family
Prodam levne nove nepouzite CDs a Vhs od Kelly Family, dale mam i nejake singly, DVD, pohlednice, kazety, kalendar Roncalli, samolepky a tak... Tak kdyby jsi mela zajem, napis, poslu seznam
*4* -
OK.
Taky je posloucham a zhanim cd co od nich jeste nemam, mam jejich konzerty a dost cd ale chci mit celou zbirku i vypalene na oplatku pujcim ito co mam zas ja.