Přejít na výpis diskuzí

Paddy Kelly

OSOBNOST 31.12.2006 
398 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paddy

Patricie Jsem strasne moc pysna na sveho bratra Paddy je ctyri roky v klastere to neni lez to je pravda a modli se a modli se za nas vsechny z celeho srdce ho miluji a jsem na nej silene pysna Tot slova Patricie Kelly: Paddy jeden z clenu K.F byl pred lety milackem publika. Uz ctyri roky ma vlasy na jezka nosi mnisskou sutanu a zije v klastere ve FRANCII. V prostem pokojicku kazdy den se pet hodin modli. Jeho nove jmeno je BRATR JOHN PAUL MARY . Na stare casy uz jen vzpomina .
    • Re: Paddy

mam dotaz...je to vazne pravda s tim klasterem?
      • millagros115

Re: Re: Paddy

Je to nastopro pravda. Objevilo se to nsa Kathtube - koatolické internetové straánky tak to potvrdila i Patricia na jednom svým koncertě *3*
  • lentylka clanek

Nazdarek Lentylko nesel by ten clanek prelozit do cestiny cizi jazyky neovladam Moc moc prosim a predem dekuju.
    • Re: lentylka clanek

Aoj míšo, koukni na blessedmary.blog.cz adinka to tam má i přeložený spolu s asi ještě třema rozhovorama s paddym - všechny tři byly točeny v poslední době.... *3*
      • Re: Re: lentylka clanek

tam bych moc neodkazovala...Adinka totiž německy neumí a ne vždy je to upa zupa přeložený, ale celkem se dá *3* A děkuji mocinky mooc že tady odkazuješ na můj blog. Jsi zlatíčko *14*
  • Příběh

Ahoj, na webu ttp://smaragdovypribeh.blog.cz je příběh o Paddym. Nic, než příběhy nám už asi po tom, co se stal bratrem, nezbývá, co? *9* Určitě se tam mrkněte, mně se moooooc líbí.
    • Re: Příběh

jj to je moc krásný příběh, úplně jiný než ostatní a vždycky se těším na pokračování *14*
    • millagros115

Re: Příběh

Tohle píšu taky.... *3* koukni na kellysdreams.blog.cz tam toho jeee........a nejenom ode mně..hlavně Libuska píše pěkně...,.. *3*
      • Re: Re: Příběh

Já jsem na Kelly dreams přečetla všechno, i na spoustě jiných stránek. Tenhle mi ale přišel nejlepší, proto ho doporučuju dál. *3*
  • Dobry den, prodam vstupenky 2 na koncert kelly family 8.3.2018 V prvni rade. Pri zajmu mi napiste na facebook frantisekanna rumlovi rada zodpovim otazky a zaslu foto vstupenek.
  • : )

Paddynko ma dnes narodeninky 31 : ) juuuj tak happy birthday paddy : ) *14*
  • klipy

Proc nelze spoustet Paddyho klipy. proc je u kazdyho psany WHE SORRY. Je jich tam hodne a skoro u vsech je to psany.
    • Re: klipy

Tak zkous youtube tam funguje všechno *3*
  • Fanklub skupiny The Kelly Family

Fanklub skupiny The Kelly Family znovu v online *1* http://kellyfamily.the-talk.net
    • Re: Fanklub skupiny The Kelly Family

supa..nakuknu.. *14*
    • Re: Fanklub skupiny The Kelly Family

já to zkoušela, ale ono to tam bylo celkem mrtvý *9*
  • Ahoj holky, prosím kde seženu lístky na Peddyho do Plzně?? prosím můj mail: katerinavrbovaa@seznam.cz
    • s "e" prosím NE! Sorry, ale je to Paddy - vždycky mi to vadilo, omlouvám se *3*
    • https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_wbd2DZ0mOA Doražte na koncík do Plzně :)
  • BEST

=*** PADDY je prostě nejlepčí na světě <3 uplně ho MILUJU =** a upe mě sere že nemůžu sehnat to CDčko *15* x( In Exile :( se zblázdnim snad.. JINAK PADDY JE NEJELPČÍ NEJŮŽASNĚJŠÍ NEJKRÁSNĚJŠÍ... atd. atd. LOVE U <3 *14*
    • millagros115

Re: BEST

Mi napiš na maila, napíšu ti ICQ a pošlu ti to *3* Millagros115@seznam.cz
  • Paddy

Holůky nevíte, jak se jmenuje ta píseň od Paddyho, jak v ní má jakoby vysvětlovat jak pro něj bylo účinkování v Kellys a minulý život ubíjející a proto se dal na mnicha? Potřebovala bych přesný název, lépe text. abych si to přeložila, co tam vše zpívá *14*
    • 905118

Re: Paddy

pokud vim tak takovou pisnicku nenapsal, ale podal svedectni na medjugorie kde to cele podrobne vysvetluje - proc se rozhodl tak jak se rozhodl... staci si na youtube zadat "john paul mary testimony" a urco to tam vyjede... zadnou takovou pisnicku este nenapsal z jedoho prosteho duvodu; od te doby co je v klastere tak slozil same pisne o Bohu, Jezisi Kristu a Panne Marii a ani jednu o sobe... a pred tim nez tam sel tak logicky nemohl slozit zadnej song o tom proc sel do klastere:P
    • sunnyparadise

Re: Paddy

Ahojky, tady je pár překladů Paddyho písní, tak si tam třeba tu písničku najdeš http://www.karaoketexty.cz/texty-pi sni/kelly-paddy-10572
      • sunnyparadise

Re: Re: Paddy

http://www.karaoketexty.cz/texty-pi sni/kelly-paddy-10572

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit