-
a co naky koncert v Cesku?Nevite? *1*
-
..bože...
Bejt na jeho místě mrdám jednu naivní fanynku za druhou a užívám si co to dá *14* *3* A to vochcapádlo dřepí v klášteře na svých kulkách a kokota používá jen na chcaní *8* -
-
Re: ..bože...
Jo, jenomže on je naštěstí takový jaký je. -
Paddy, souhlasím s tebou, jseš rozumnej chlapík. *3* *4* *1* -
-
Re: Re: ..bože...
Jo, a ty seš idiot *5* -
Re: Re: ..bože...
Ty a tobě podobný mátě štěstí, že nejsem na stejný intelektuální úravni jako ty, protože jinak by to asi dopadlo hodně špatně....to zase nějakej IQ dlabané tykve promluvil, že?? *8* *8* -
-
Re: Re: Re: ..bože...
dlab dlab dlaby dlab *1* *1* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..bože...
Že si nedáte pokoj...........že vás to baví.............mimochodem, jaké máš vzdělání? Obecnou školu???? Možná ani to ne, pže jinak by ses takhle veloce "inteligentne" nevyjadčoval.............. *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *16* *16* *16* ubožáku.... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..bože...
No Mili, chápu, že se v tom ústavu pro choromyslné ženy velmi a velmi nudíš... *1* *15* -
hey bavíme mě srát lidi jako si ty *1* *1* hned mám hezčí den *14* -
Můžete mi prozradit, co sem lezete, když je neutále urážíte? Tak sem nelez a je to! -
mám tři tituly stačí...a taky nepužívám pořád "mimochodem jakou máš školu," " mimochodem co posloucháš za hudbu" ..má bohatší slovní zásobu skoro jako Paddy *3* -
Podle tvého psaní je vidět, že máš asi Zvláštní školu, že *5*
-
-
-
-
-
To zase jeden ukázal svou inteligenci.......můžeš mi říct, proč se ty a tobě podobní do něj a do ostatních navážéte??? -
*13* *13* -
Ale no tak, jak to jsi vychován(a).Takhle se vyjařovat, to svědčí o tvé podprůměrnosti. Trochu si sebe važ a udělej něco ze sebou. A jak k tomu příjde slušný a nevinný muž jménem Paddy!
-
-
Ahoj... mám doma na prodej spoustu plakatu a fotek Kelly family... převážně Paddyho...:) kdyby měl někdo zájem ozvěte se na email... l.petka@seznam.cz děkuji...:)
-
Klaster
Zrovna jsem cetla pribeh o tom jak se Paddymu narodil syn a ze se oźenil co je natom pravdy . Proc je teda vtom klastere? -
-
Re: Klaster
Jak může mít Paddy syna, když má uhnilý úd *7* *8* -
Re: Klaster
To jsou pěkný představy.... *4* jenže bohužel to pravda není, ani jedna z těhle fan-fiction.......taky to píšu, takže vím, o čem mluvím... *3* *3* Paďas je v klášteře a nehodlá vylízt..........teda, pokud pro něj nepojedou holky...:-D -
-
Re: Re: Klaster
tak pro něho jedem *1* *1* *1* a unesem ho
-
-
-
Dotaz
Paddy umřel?Nebo je to jen debilni kec?? -
-
Re: Dotaz
von chcíp? no hurááá jde se chlastat *5* *1* *1* -
-
Re: Re: Dotaz
*7* - Blbí lidi taky lidi, že?
-
-
Re: Dotaz
Kec. Jako vždycky.
-
-
Paddy
Paddyho úd je ok. *5* -
-
Re: Paddy
si ho kouřila? já jednou a myslela jsem, že se u toho pobliju *8*
-
-
Chtěla jsem se zeptat jestli nevíte jaký má Paddy profil na fb chtěla bych si ho přidat jako přátelé děkuji
-
-
Tak to bohužel nevím, ale vím, že prý Kelly Family ohlásili návrat!!!!
-
-
*14* ou yes *3*
-
Paddy
Bohužel. *9* -
Jen mi přijde, že se z toho všeho trochu zbláznil...mě by hráblo.. *7*