-
Prodám
Prodám levně originální videokazety Kelly Family, Over the hump,Almost heaven,Growin up 1,Growin up 2. -
-
rada koupím ale za kolik. můj email-angel1.7@seznam.cz
-
-
jéé
hele, Paddy je můj největší idol, tak se tady prestante hadat, dejte si icq nebo neco a hadejte se jinde, nikoho vase priblblý hádky nezajímají. tohle má být diskuze o Paddym a ne nejaká morální poradna.....ehmm....abych se vrátila k Paddymu,..je to můj nej idol, zbožňuju ho, když má dlouhý vlasy a usmívá se. Je to můj mijášek. Hlavně na koncertě v Loreley r.1995,to bylo úžasný. Jestli můžu poradit, na koncerty Angela si pospíchejte do první řady. Když sem byla v Loreley v první řadě,bylo to fakt úžasný. Hlavně při Take my Hand,to jsem málem omdlela když si se mnou plácl,byl to můj sen ale ted stojím pevně na zemi a je mi jasný že je to konec. Pořád ho mám sice nejradši ale nedovolím,aby mi zkazil život. PS:Prosím,mějte rozum. Ti co se narodili v roce 1990+,a nesetkali se s ním nebo tak, tak se s ním stejně už nesetkáte, budete žít jen v oblacích. Stejně se vám vaše sny nevyplní. (podle toho jaký) papa *14* *3* *5* *15* *14* *1* -
-
Re: jéé
hey už si dlouho nebyla na zpovědnici bych ti dal rozhřešení...jo tos byla ty co jsem tě pochlustal jo v první řadě tak sorráš předpokládám, že ses doteďka nemyla *1* *14* *14* *7*
-
-
Kelly Family
Ahoj fanousci, tak jsem se k vam pridala, haha....Jsem rada ze je tu porat tolik lidi co maji radi Kelly Family a spol. *14*
Nevite jak je to ted z Paddym? Podle me bylo to studium na 4 roky zda se mi, takze by mel tymto rokem vyjit.
Nema nekdo kontakt na Kelly Family?
Zdravko *15* -
všem kelly fans
zdravím všechny kelly fans vřele všem doporučuju,aby mrkli na http://brendamoniquesites.blog.cz je tam úúúplně všechno o kelly family,konkrétně o paddym:o) -
cd Paddy
Už jsem konečně našla adresu, kde se dá objednat cd http://www.musicdreamer.cz/musicdre amer/vyhledavani/?SearchText=paddy+ kelly *3* -
Happy Birthday. *15*
-
Prosím vás, nevíte, jestli Paddy jezdí koncertovat i do Česka? A taky mi není jasné, kolik sólových alb vydal. Znám akorát In exile a Human, ale četla jsem, že prý vydal tři sólová alba, ale já vím jenom o těchto dvou. Děkuji.
-
-
Paddy vystoupí tento rok v Praze. Koncert bude 10.9. v paláci Akropolis. :))
-
-
Paddy je super.Moc se mi líbí hudba kelly family.Taky bych se moc chtěla setkat s Paddym.Je velice sympatický,hezký...Je fakt boží *1* *14* *1*
-
a co náký koncert v čechách? Nevíte někdo? *1*
-
ženy v paddyho životě
Holky,měl Patrick nějakou borku,než vstoupil do kláštera?nebo asi tak:kolik jich celkem měl?a koho?tahle informace se mi zatím nějak nepodařila zjistit:-( -
-
Re: ženy v paddyho životě
Já si myslím, že měl a pořád jednu a tu samou tajně se sní scházel a myslím si že to pořád dál trvá .... ? -
-
Re: Re: ženy v paddyho životě
Myslím, že někoho měl, ale že by to pořád trvalo....to se mi nezdá...... *3* *3*
-
-