-
PAddy!!
Paddy je proostěěě neeejlepší naaa světě....lovuju ho.... *14* mooc... -
-
Re: PAddy!!
souhlas *14*
-
-
Třeba jednou dostane rozum?
Paddy je ten nejúžasnější člověk, kterýmu sem kdy dávala křížek na čelo.... Dál dělá krásnou hudbu... Je musíte hledat... -
Ahoj
Ahoj vsetci. Nepozna niekto mail na Paddyho???? Ak ano poslize mi ho prosim na mail: Mirus-ka@azet.sk trasne vas prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiim -
paddy
Padyy ho jsme zbožnovala..celou jejich rodinu..,ěla jsme trička jeho,kazety,paddy byl muj miláček..když jsme ho vždycky viděla v esu uplěn jsem bečela...byl nádherný a ty vlasy....bohužel když hovidím ted,tak je mi smutno jak se rozhodl..a hlavně ostříhal vlasy...vubec mu to nepasuje...at si je nechá zase narust.. *14* -
-
Re: paddy
no já když ho viděla poprvé s ostříhanou hlavou, obrečela jsem to.. leč zvykla jsem si....... Spíš než krátké vlasy mně vadí jeho neuvěřitelná vychrtlost
-
-
Paddy, je krásně citlivý člověk, a pokud se chce stát mnichem, tak mu držím palce.
-
Roses in Red
Zrovna teď poslouchám od nich tuhle nádhernou píseň! *3* *14* -
Příběhy
http://kellyfamily-pribehy.blog.cz/ -
Klášter
Vím, často omýlané téma, ale chystá se Paddy z řádu vystoupit a žít tzv. normálním životem? Bude zase koncertovat atd..? *7* -
-
Paddy koncertuje, ale vystupuje v prospěch církve a dělá jen koncerty s náboženskou tématikou pro věřící, jedno z posledních vystoupení byl např. Madrid a návštěva papeže v Německu, zůčastňuje se i akcí církve pro nevěřící, které se snaží získat pro víru např. vystoupení v Paříži, dále má projekt Eurosarium Tour s kterým cestuje po Evropě a navštěvuje farnosti, kde koncertuje s cílem šířit a prohlubovat víru, naposledy byl v Gibraltaru, dále s několika sourozenci připravil na prosinec vánoční turné po Německu, s cílem připomenout a obnovit církevní význam Vánoc, lístky na vánočné koncerty byly bleskově prodány během několika prvních dnů.
-
-
NOVINKY
Děkuji moc,moc za informace. -
..:-)
Na Kelly Family nikdy nezapomenu.Strašně ráda jsem je poslouchala.Můj oblíbenec byl Paddy.asi protože to je strašně krásnej mužskej. *14* ....škoda,že už se tak často nevyskitují jejich písničky a videoklipy.Třeba dneska jsem po dlouhé době viděla jeden na Očku. *1* a byl strašně krásný.