Přejít na výpis diskuzí

Paddy Kelly

OSOBNOST 31.12.2006 
398 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xx.lenulka.xx

Patrickovo vystoupení?

Před pár dny sem si náhodou vzpomněla na Kelly Family, vygooglila sem si jejich obrázky a následně mi máma na youtube ukázala písničku --> An Angel <-- která mě totálně dostala, je mi 15 a moje generace každopádně Kelye nezná a když, tak jenom, že něco takovýho je..Zalíbil se hned na poprvý Paddy, poslouchám jeho písničky a u některých (např Mama) se mi ce brečet, ale zajímalo by mě, jestli ještě někdy přijede Patrick do ČR a kde bych se o tom včas dozvěděla..Dík moc za reakce..=o) *14* *3*
    • sanninka

Re: Patrickovo vystoupení?

Doporučuju sledovat blog www.kellys.wbs.cz *3* Paddy by prý měl zase přijet někdy v létě *4*
      • Re: Re: Patrickovo vystoupení?

No..A potom prej někdy na podzim..:) V létě ho ale bohužel nestihnu, jedu s tátou kamionem na celý prázdniny pryč..:-( Chvíli sem váhala, jestli jet s tátou, kterej je doma dycky tak dva tři dny z měsíce a nebo čekt na to, jesli Paddy přijede do ČR...Asi je to trochu hnusný, ale nakonec sem dala přednost tátovi..;) :) Tak možná na ten podzim..:)
        • Re: Re: Re: Patrickovo vystoupení?

A dáš potom vědět, jestli se i přesto něco dozvíš o nějakém prázdninovém vystoupení?asi ještě nic nevíš, co?

No..A potom prej někdy na podzim..:) V létě ho ale bohužel nestihnu, jedu s tátou kamionem na celý prázdniny pryč..:-( Chvíli sem váhala, jestli jet s tátou, kterej je doma dycky tak dva tři dny z měsíce a nebo čekt na to, jesli Paddy přijede do ČR...Asi je to trochu hnusný, ale nakonec sem dala přednost tátovi..;) :) Tak možná na ten podzim..:)
        • sanninka

Re: Re: Re: Patrickovo vystoupení?

Jo aha, tak já myslela, že právě místo až na podzim přijede už v létě..no bylo by to skvělý, kdyby tu byl takhle dvakrát hned za sebou:) a kdes to slyšela? A btw myslim, že je naprosto pochopitelný, žes dala přednost tátovi, když se vidíte tak málo;)
          • Re: Re: Re: Re: Patrickovo vystoupení?

Ahojky S.prosímtě vypadáš že jsi v pohodě prosímtě byla by jsi ochotná mi dát vědet kdyby měl být Paddy v Olomouci?Jinak nevím kde to zjistím a jestli to máš kde zjistit tak bych byla moc ráda a byla bys hodná. *8* *3*
            • sanninka

Re: Re: Re: Re: Re: Patrickovo vystoupení?

Pokud to včas budu vědět, tak ti klidně napíšu *3* Ale mělo by se to za nějaký čas snad objevit na blogu www.kellys.wbs.cz, až to Milan, kterej to organizuje, s Paddym dohodne..
      • Patrickovo vystoupení?

A to víš odkud, že by tady měl být v létě? a víš zhruba kde a kdy? Denis
        • sanninka

Od Milana, jehož je ten blog kellys.wbs.cz a kterej to organizuje. A kterej organizuje snad všechny koncerty Kellys v ČR. Ještě se neví přesně kde a kdy..
    • Re: Patrickovo vystoupení?

Ahoj, Paddy byl 19.22 v Olomouci, druhý den v Brně a ted před pár dny na Slovensku. Jezdí tu poslední dobou celkem často, tak se možná dočkáš :)

Ahojky byl by někdo ochotnej mi dát vědet jak bude Paddy v Olomouci ?Dyštak na můj mail ju caesinek1@seznam.cz děkuju moc *14*
      • Patrickovo vystoupení?

A kde byl na Slovensku, nikde jsem o tom nečetla...Denis
        • sanninka

25. a 26.3. myslim byl v Bratislavě a v Žilině.
  • jaká bloncka??

máte někdo její fotku??proboha vždyť mu to přejme..nepatří nám a má právo být šťastný jako každý z nás..snad nečekáte že tady bude hrát a zpívat pro nás fanoušky do konce života?????ať třeba odletí na Mars,je to jen jeho život-přece...... *7*
  • www.kellys.wbs.cz *1* *4*
  • An Angel

Ahoj lidi, už jste někdo viděl/slyšel "An Angel" v podání Declana Galbraitha? (kdyžtak mrkněte na YouTube) Zajímal by mě váš názor. Nemůžu si pomoct, ale vůbec se mi to nelíbí. Ten kluk sice zpívá pěkně, hezkej hlas...,ale na můj vkus hodně komerce, málo srdce... Když to porovnám s Patrickem a Angelem, tak jeho verze je fakt sračka... Ale co mě nas... nejvíc je, že jeho oficiální webovky o "An Angel" mluví jako o "jeho" písni...
    • Re: An Angel

Tak to mas pravdu.Vsetky piesne-aj who'll come with me-je to trapne.Ja by som ho zavrela za to.Nechapem ze si to kellyovci nechaju..Teda pocitam,ze Paddy to ani nevie,ale kedze sa stava svatym,nebude sa sudit:-))
      • Re: Re: An Angel

wholl come with me neni song od K.F.,je to stara tradicionala...
  • anett96

je krásnej

vsichni tu písou ze si ho budou predstavovat vzdy s dlouhymi vlasy a za mikrofonem a ja se musim jedine pridat, je nádhernej a budu si ho tak vzdycky predstavovat hlavne jak zpíva písen An Angel tu si predstavim kdyz slysim jeho jmeno nebo kdyz slysim Kelly Family, jsem ráda, že je štastný a moc mu to přeju, a doufám ze ho jeste za mikrofónem uslyším zpívat, a nejlepsi by bylo kdyby v ČR.. :) zbožnuju ho
    • Re: je krásnej

možnost vidět ho v ČR už jsi propásla, byl tu v únoru :-))) ale říkal, že se zas vrátí, tak se máme na co těšit
  • A s těmi krátkými vlasy se mi líbí snad ještě víc než s dlouhými. Paddy, jsi nepřekonatelný. *14* *14* *5* *14* *3* *5*
  • Padddy

Ahoj holky koukám že máte rádi Paddyho jako Já, je moc hezkej a hlavně z dobré rodiny taky mám jeho písničky ,CD,
    jeto moje zlatíčko *14* páá holky Markétka
  • Happy birthday!!

Všechno nej nej nej panu třicátníkovi!! Snad si už uvědomí, že je na čase vrátit se zpět!!
    • Re: Happy birthday!!

Take vse nejlepsi tricatnikovi Paddymu a hl., chceme Te videt zase na podiu a ne v klastere. Ale snad jsi stastny.
      *4*
    • Re: Happy birthday!!

no jó, kdybych já neřekla, že ufoun má dneska třidset let, ty bys to určitě nevědela, ale to já chápu..no co..zas želám ufounovi všechno dobrý, i když jsem to už řekla včera...páne patriku..ufoune s hnusnou kúži.... *15*
  • Všem

Ahoj všichni,
    teda musím říct, že tahle diskuze je pro mě velkým překvapením. Kelly jsem poslouchala od svých asi 9 let (teď je mi 24)a zároveň jsem o nich už dlouho neslyšela. Objevení diskuze mě úplně vtáhla do víru událostí a připoměla jsem si ty krásné roky, kdy Kellys byli pohromadě. Překvapilo mě, že v Praze vystoupil Angelo, protože mě už ani nenapadlo, že by se tu někdo z nich objevil. Doufám, že se tu ještě objeví, protože teď jsem ho pěkně prošvihla *9*
    Mějte se všichni hezky.
  • Paddy se mi vždycky líbil a teď si ho i vážím je to bezva člověk a klobouk dolů *3* Je prostě úúúžasnýýý a závidím těm kdo se s ním setká *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší