Přejít na výpis diskuzí

Paddy Kelly

OSOBNOST 31.12.2006 
398 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • www.kellyfamily-obchudek.blog.cz
    Jarní slevy na cokoliv s KF! Každý fanoušek KF srdečně vítán *2*
  • in exile pro květinku

já už jsem si taky poradila,jedna hodná holčina mi je poslala mailem,mám všechny ty písničky kromě páté,takže jestli chceš,můžu ti ještě nějaké další poslat....
    a ženatý není,aspoň si to myslím,to by asi nějak nestihl:-)
    • Re: in exile pro květinku

suhlasim, nestihol .. ved predsa dal slub cirkvi teda tomu klastoru a to na 5 rokov tusim :) a i vy iste ako ja viete, ze katolici su co sa tyka slubov danych pri vstupe na teologiu ci do klastora velmi zasadovi :) takze .. dost pochybujem, ze by sa vobec mohol zenit ..
      • Re: in exile pro květinku

Jo slečna chytrá ona se ho osobně ptala jak je to sním a klášterem , kdy jsme ho naposledy viděli já 2007 o prázdninách a on mluví uplně jinak zajímaví hm ...
  • pár infomrací

Takže vážení ... někteří to možná víte (tak vás se to netýká) ale někteří taky třebas ne, tak tady máme pár užitečných odkazů! Jestli to víte všichni, tak opakováni je matka moudrosti, ne? *14*

takže:

1. na serveru www.lide.cz v sekci chat - hudba již nějakou dobu funkuje chatovací místnost The Kelly Family, takže jste všichni zváni, taky je odkaz:

http://chat.lide.cz/index.fcgi?akce=rooms&auth=&category_ID=7
    a nebo:
    http://chat.lide.cz/room.fcgi?auth=&room_ID=1201056

2. na tomtéž serveru v sekci diskuze, jsou dvě diskuzní fóra.
    Jednak přímo ke Kellys - čili The Kelly Family, odkaz je tady:
    http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&forum_ID=45246&auth=

a jednak fórum Patrick Michael Kelly, odkaz tady:
    http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&auth=&forum_ID= 66816

a za 3. hlasujeme pro Angela na serveru www.ujdeto.cz a pro Kellys a An Angel v klikárně tamtéž ...

jooo a za 4. celkem dobré stránky o Kellys ... nebo spíš fórum:
    www.kellyfamily.do-talk.com

tak to by snad mělo být vše *14*
  • Jede někdo 19.8.2017 na Patricka ?Je to malej festival u Turnova. Sedmihorské léto. Vstupenku mam už doma. Ozvěte se mě na email. Potopulka@seznam.cz
  • reklama

Tak když si tady všichni děláte reklamu, tak já si udělám taky :-)) blessedmary.blog.cz *14* *4*
  • Paddy, jsi skvělej, byl jsi a vždycky budeš. Ty krátké vlasy ti moc sluší. Já tě prostě žeru a miluju tě na věky!!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • Dobrý den, mám 2 lístky na 19.8. do Sedmihorek. Mohl by mi prosím někdo poradit kde na jakých stránkách bych mohla lístky prodat? Byl to dárek, ale bohužel obdarovaná je na dovolené:( Děkuji za pomoc
  • Paddy

Paddy je skvely a je jedno cemu dal v zivote prednost,kazdy z nas ma moznost yit podle sveho.Ti co ho tady dokazi jen urazet jsou ubozaci.Rodinu Kelly Family jsem sledovala asi od roku 1996 bylo mi tehdy 12 let a uz v te dobe jsem nechapala co vsechno dokazali.Takze jestli si nejaky buran ulevi tim,ye urazi nekoho koho nezna a netusi jak moc toho tenhle clovek v zivote dokazal pak je to tezke.Ale lidi jsou zly,mozna proto se Paddy tak distancoval od tehke zle spolecnosti. *4* *4* *4*
  • Strašně bych se chtěla setkat s Paddym. On měl strašně zajímavý, nevšední život už od narození, na svůj věk toho zažil strašně moc. Zbožňuju ho. *14* *14* *14*
  • Prodám

Ahoj prodám - originální CD Keep on singing, Street life, Honest workers, Live, Gold, From their hearts, Live, live, live, Growing up, Almost heaven, Over the hump, Wow.
    - originální singly One more song, Because It´s love, I can´t help myself
    - originální kazety Street life, Wholl come with me, Over the hump, Almost heaven, Keep on singing, The very best of 10 years, Honest workers
    - originál videokazety Over the hump, Live at Lorelay
    - knížky příběh jedné hudební legendy, Sometimes I wish I were an Angel a další.

Cena dohodou na tel 736 257 201

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší