-
Paddy ženatý muž?
já osobně si myslím,že celý život nezažil nic jiného než hory fanynek na každém kroku a taky na to měla asi vliv smrt otce,i když to už je pár let zpátky,prostě se neměl o koho pořádně opřít a tak se potřeboval trochu vzpamatovat...taky můžeme být rádi že to dopadlo takhle a ne hůř podle jeho textů na cd in exile-přesněji v písničce hope,kde dokonce mluví o sebevraždě,taky papa Dan byl asi 4 roky v klášteře a teprve pak se oženil,je dost možné,že chce jít v jeho stopách.........přece ještě nějakou dobu než tam vstoupil tak prohlašoval že chce ženu,děti a žít šťastně až do smrti na farmě
*3* -
-
Re: Paddy ženatý muž?
To by ta farma musela být na marsu -
Nany, myslím že ten tvoj príspevok je fakt obľúbený, dnes pribudol aj na brendinom blogu... teda ak si to nebola ty... *3* -
-
Kde?
Marti,kde přesně na tom blogu to je? -
Re: Re: Paddy ženatý muž?
Marti,na brendin blog jsem to fakt nedávala,ale baví mě to,protože ten příspěvek jsem psala jen tak,podle toho co mě napadlo,úplné kecy....a rovnou to obšvácnou dva lidi,zajímavé *5*
-
-
Hanah moc pěkně si to opsala z paddy kelly page,to jsem totiž psala já,víme,chytrolíne,no nevadí,mě to lichotí,protože když někdo opakuje tak jak jinak,že? -
-
Jo víme chytrolíne jsem to neopisovala by mě mohlo, ale překopírovala jsem to a to protože se mě to líbylo a nic víc jsem tím nechtěla tak pardon teda. Myslela jsem , že Tě spíš potěším , ale jsem toho stejného názoru. -
-
Re: Re: Re: Paddy ženatý muž?
no dyť mě to potěšilo,kdo říká že ne! -
-
hele holciny a proc ten titel, on je zenaty? ted jsem z toho uplne paf, uz nic nechapu, jsem blondata jak banan *15*
-
-
-
A tím já myslím já-nany
-
-
-
URL toho klastera
Hele holciny, dostala jsem URL toho klastera kde ten nas klucina sedi. Teda nevim jestly je to opravdu ten klaster, ale reklo se mi ze jo: http://www.stjean.com/EN/Jeu_accuei l.php -
-
Re: URL toho klastera
NN, Paddýsek nám zmizel v Diocese de Gap..... -
-
Re: Re: URL toho klastera
JO? zinkote jsem to ani nevedela, tak to jsem dost pozadu *9* -
-
Re: Re: Re: URL toho klastera
Hihi, až tak zlý to není.....sim tě....... *1* *1* *1* Jáspíš hledám stránešky , klde nám Paddýs zmizel....třeba by se nějaká foteška objevila...... *14* *14*
-
-
-
-
Dotaz
Ahoj, chtěla bych se zeptat zde přítomných fanoušků i antifanoušků The Kelly Family, jaký názor máte na rodiče Kellyových - na otce Dana a jeho ženu Barbaru. -
-
Re: Dotaz
v našem rodinnym busíku to žilo, to bylo samý ách ách úch áách, ještě ještě, dělej dělej, stříkááám *5* místo rádia, víš *3* neměli jsme tam elektřinu *1*
-
-
Ahoj holky asi každá tady má stejnej osud od svého mládí je máme pořád rádi mě je letos už 30 a také je mám pořád v srdíčku..je to už 17let toto uteklo :-) Zajímalo by mě jak to teda vlastně je? - o tom jeho problému, klášteře atd jsem si už přečela dost článků,a poslechla jeho projev v Mid... mohu říct že i mě to dost sebralo, ale že by měl dojíd až k sebevraždě vždyď prominte, ale sebevražda je pro věřící děsná věc, ale na druhou stranu se nemůžeme divit žádné soukromí bolest ze smrti maminky se v něm držela celý život, rozepře se sourozenci že se hádali o majetek po smrti otce ho asi taky dost ranilo je to citlivý muž, ale na co jsem se to chtěla zeptat a slyšet váš názor - hlavně tedy co jsem si ted přečetla že je zamilovaný je to pravda ? A myslíte si že je to ta přítelkyně která mu umožnila jíd do kláštera, že na něho počkala? Co si o tom myslíte má tu přítelkyni .. jeslti je štastný jak jsem si tu přečela jasně že mu to přeji z celého srdce už jen svoje dítě ho naplní jen jsem tu chtěla napsat můj názor nemám si s kým o tom popovídat díky
-
-
Tak to netuším,jestli je to pořád jedna a ta samá přítelkyně, Pavlo. Kdo ví, ale i já mu přeju, aby byl šťastný, jsem taky fanynka Kelly Family a dodnes je poslouchám. A co se týče té víry, tak nejprve chtěl spáchat sebevraždu a potom uvěřil. Jako věřící už sebevraždu páchat nechtěl.
-
paddy kelly vystoupí 5.10.2013 v Plzni. Kupujte lístky, je jich ještě hodně, ať si nemyslí, že jsme na něj zapomněli
-
paddy kelly vystoupí 5.10.2013 v Plzni. Kupujte lístky, je jich ještě hodně, ať si nemyslí, že jsme na něj zapomněli
-
-
karinka S
Zdravím všechny,tak jsem se tady přihlásila protože jsem fanoušek Kelly family už dluhá léta taky jsem byla na koncertě v ostravě 1997 v listopadu byl to nádherný koncert no uplně paráda byli tam všichni členové skupiny a hlavně paddy to tam rozjel.Je škoda že se stal bratrem v klášteře,buh je pro něho vším asi než aby si našel nějakou holku a oženil se měl děti že .když měl ty jeho krásné vlasy tak byl tak pěkny a ted se mi zda takovy pohubly ,no nedá se nic dělat takový je život tak papapa *3* -
Hollywoode..
Tak mě napadá, mohlo by být vcelku zajímavé vidět Paddyho ve filmu.. -
-
Re: Hollywoode..
a jakou roli by si mu dala? *3* -
-
Re: Re: Hollywoode..
bláznivýho mnicha zfanatizovanýho, co zabil Jindřicha Navarrskýho?? jenom tak plácám *7* *1*
-
-
-
:-)
ahojky ja ho miluju a tuhle pisen najdete ju ve videoklipi koncert v Ostravě 1997 *4* -
Paddy
Ahoj holky, také jsem poslouchala Kelly Family od svých 11 let, ale bohužel mě naši nikdy nevzali na konzert. A Paddy to byla moje láska... Co si o tom všem co jsem tu a na blogu četla mám myslet? Že nerad vzpomíná na léta strávená ve skupině...Vypadal tak šťastně na všech konzertech, ani se mi tomu nechce věřit, hlavně byl vždy středem pozornosti, dával nejčastěji rozhovory, byl takový mluvčí kapely a nevěřím, že by to nedělal rád.. No hlavně jestli je opravdu šťastný. Tenkrát jsme měly s kamarádkami v hlavě jen to, aby se Paddy neoženil, žárlily jsme i na tu mimozemšťanku ve Fell in love with an alian :-) a teď...Myslím, že by si většina z nás raději přála, aby měl ženu, děti a věnoval se hudbě...Nevím ani, jestli byl někdy zamilovaný a netoužil po rodině, přece jen Angelo už má svou rodinu a je šťastný...Nebo jestli se někdy v lásce zklamal a už ji nechtěl poznat? Mám v hlavě spoustu otázek, ale je to už prostě tak a všechny máme asi stejné přání, aby se vrátil, ale asi se to nestane. Přeji mu, aby byl šťastný a třeba se za námi do česka někdy přijede podívat alespoň jako mnich.. -
Paddy Kelly
Tak to by bylo super kdyby vydal nějaké cd že,ráda bych si ho poslechla má skvělý hlas Peddy..... *14* -
???
ahojte ak by ste mali kontakty-e mailove adrey na Kellys, tak sa somnou o ne podelte, budem rada :) Alebo ak by ste mali nejake zaujmave infosky, mam ich hudbu a celu rodinku moooc rada, dakujem. mili1@cenrtum.sk