-
Ahojky...kelly family se mi líbí už deset let,teď už je mi 22 a stejně si je občas poslechnu,myslím že jsou super,jen mě mrzí,že nemůžu už moc sehnat písničky nevíte o nějakých stránkách na netu? *7*
-
Posters..x(
Čaute lidi..Prosim vás, nebyl by tu někdo, kdo by měl doma nějakej Paddyho plakát? Nebo třeba článek ze starýho časáku atp..Za týden mám projekt na HV a vubec nemám obrázky a ani nikoho kdo by mi je mohl vytisknout...A kdybyste neměli plakáty, stačilo by mít tiskárnu a vytisknout to, já sem od Kolína, takže by to šlo třeba poslat dopisem, ale potřebuju to nutně, děkuju... *1* *5* *15* -
-
Re: Posters..x(
Moja zlatá,ja mám toho namraky,ale nikdy by som ich nikomu nedala...sorry.To nemôžeš od fandu žiadať a tým som už 15 rokov!!!!!!!!!
*13*
-
-
SUPER LIDIČKY
HOJKY VŠECKY FANOUŠCI TĚCHLE SUPER LIDÍ.JSOU FAKT UŽASNÝ ALE TO ASI KAŽDEJ VÍTE.VŠUDE PÍŠU DO KOMENTÁŘŮ A VŠUDE JE JEN CHVÁLÍM.TAKY CO JINÝHO SI ZASLOUŽÍ NE?KDYŽ ZAČÍNALY BYLA JSEM JEŠTĚ MALÁ TAKŽE MŮŽU ŘÍCT ŽE JSEM S NIMI VYRŮSTALA.HROZNĚ MĚ TO ŠTVE.EĎ SI OVŠEM VŠECHNO VYNAHRAZUJU.JEDU NA ANGELA A MOC SE NA NĚJ TĚŠIM TAK KDO TAM JEDE TAKY TAK MI NAPIŠTE.MĚJTE SE KRÁSNĚ.PAPAPA -
With Love
Trvalo mi dlouho nez jsem poradne pochopila, co si Paddy musel cely zivot prozit - hlavni je, ze vyrustal bez matky a to se s ditetem tahne cely zivot. Preji mu hodne stesti, on si to zaslouzi ... Ovsem, pro me bude Paddy vzdy ten kluk s typickymi dlouhymi vlasy, kteru bude stat za mikrofonem a zpivat pro dav... Takhle jsem ho poznala, takhle si ho vzdy budu predstavovat. Paddy je nesmirne laskava osoba a take bych mu prala, aby se jednou v zivote dokazal vratit zpet ke sve rodine ... -
Kelly Family
ahojky lidičky zlatý já sem teď zjistila že je nějakej koncert v Praze....je to pravda?Já nemužu ...prosím poraďte mi co mám dělat když bych tam chtěla jít ....kde mam sehnat nějaké lístky?a kde se to vubec přesně koná ?Jestli víte k tomu něco blíže prosím na pište mi na meil -
-
Re: Kelly Family
cauky, je to pravda 2.6.2006 v Retro music hall ma Angelo Kelly se svoji novou kapelou koncert, ostatne mel ho jiz v zari 2006 v klubu Mlejn v praze, listky sezenes na www.retro.cz myslim anebo primo v klubu je to kousicek od nam. Miru pa -
-
Re: Re: Kelly Family
pardon 2007, jsem krapatko v lonskem roce *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Kelly Family
ahojky velice ti děkuji za to že si se ozval...už sem myslela, že se mi nikdo neozve...fakt dik moc ...
-
-
-
-
NOVINKY
MOC ČASTO SEM NECHODÍM? JSOU NĚJAKE NOVÉ INFORMACE O PADDYM? ŽIJE JEŠTĚ V KLÁŠTEŘE? -
-
Re: NOVINKY
Paddy v první polovině listopadu po šesti letech z kláštera odešel. Ohlásil přípravu nových hudebních projektů na kterých začal pracovat v klášteře. Zvyká si na civilní život a dal si pauzu do jara. Cestoval po Americe a vánoce strávil se sourozenci u Jimmyho v Belgii. -
-
Re: Re: NOVINKY
Magdo mužu vědět odkud máš informace?? Jinak je super, že se vrátil a bude zase hrát.. -
-
Re: Re: Re: NOVINKY
nevím majo co tím myslíš
-
-
Re: Re: NOVINKY
ak je ta info pravdiva, tak sa velmi tesim *1* prajem mu do zivota len to najlepsie a dufam, ze sa mu bude darit *14*
-
-
-
MP3 Paddyho písniček
Ahoj,nemáte prosím vás někdo nějakou písničku v mp3 od Paddyho?Kromě Pray,Pray,Pray..tu už mám
Díky moc *3* -
In Exile
Album Paddyho In Exile je fakt dobrý,moc se mi líbí...kdyby tak vydal nějaké další :-) *4* -
Tak je to?
Rebeko,tak jak to je?když už jsi s tím začala,tak nás netrap! *5* -
Kecy!
mě to příjde ulítlé.nevěřím tomu že by se pad oženil,uvěřím až uvidím! -
-
Re: Kecy!
Nevěřím, že by se Paddy oženil a jen teď tiše doufám, že vyleze z kláštera a tačne zase zpívat tím svým krásným hlasem, protože pro klášter je ho fakt škoda *9* *9*
-