Přejít na výpis diskuzí

Paddy Kelly

OSOBNOST 31.12.2006 
398 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to 3xxx

Říká kdo? Hlavně že ty seš ta dokonalá/dokonalý, už jen to, že se tu schováváš za x... Lidi jako ty mě fakt dojímají.
  • KF

I love you so, my heart and soul I will be with you all along the way Like roses grow through warm and could I will be with you all along the way!! Kellys 4ever!!! Thank you for all.
  • Pozitivní zpráva

Je super, že se rozhodl odejít z kláštera, pokud je to myšlené vážně, je to to nejlepší rozhodnutí dosud v jeho životě. *3*
    Moc ráda tohle slyším, za ty poslední 2 roky jsem si myslela, že už je úplně ztracený. Gratuluju mu k odvaze a síle začít znovu a přeju spoustu, spoustu štěstí do nového, svobodného života.
    Taky chci pochválit člověka, který sem napsal ten životopis, je to pěkně udělané a už to chtělo něco víc než jen všude omylat ty plky ze slabomyslných holčičích časáků..přijde mi to u něj i skoro jako urážka.. za ty roky snad dokázal, že má na víc.
    Takže- úžasná novina, hezký nápaditý životopis, jen tam chybí ten šťastný konec *4*
    • Re: Pozitivní zpráva

Souhlasím! *3* Paddy je úžasný člověk, který toho mnoho dokázal a překonal. Jeho víru mu neberu, ale je to velmi pozitivní zpráva, že klášter opustil. A taktéž musím pochválit toho člověka, vo tak krásně sepsal jeho životopis, opravdu chválím! *4*
  • Paddy

Lidi, nevíte něco nového o Paddym?Už jsem o něm dlouho nic neslyšela...to je opravdu mnich??To není možné..slyšela jsem, že se tam jen šel "uklidnit"A co se mu vlastně stalo,že tam šel??Já vůbec nejsem v obraze, prosím povězte mi to někdo
    • Re: Paddy

Paddy je silne verici clovek. Bere to fakt dost vazne, takze sel meditovat a pomahat do klastera, aby si procistil hlavu a ocistil svou dusi od zkazeneho showbysnisu. *3*
  • :o)

tož děvčice(většinou holky ne)nějaké nové téma ne?nemáte super novinky o paddouchovi?nějako to tu vázne:-D
  • pro Miskapori: nejsi sama,kdo to tak cítí,mě je 27 a když byli Kelly Family svého času dost populární,taky jsem zbožňovala Paddyho a za ta léta se toho moc nezměnilo,doteď mám doma schované všechny kazety s jejich písničkami a ráda si je znova pouštím,pro mě jsou tady napořád,nemůžu sice říct,že by to byla nyní moje nejoblíbenější kapela,ale mám je pořád strašně moc ráda,dokonce mám i schované všechny ty blbůstky z Brava,jako např. přívěšky s jeho obrázkem atd. Já doteď miluju písničku Nanana,kterou zpívá Jimmy. Oni jsou prostě nepřekonatelní. Taky Paddymu přeju, aby byl v pohodě a aby vždy dělal jen to, co ho baví. Mimochodem, myslím, že je to pořád krásnej kluk, i když se nechal ostříhat. KELLY FAMILY FOREVER.
  • znova 9 rokov

Ahoj, KF som zacala pocuvat ked som mala 9 rokov a teraz mam 21 a znova som si pripomenula ich hudbu..este nikdy sa mi nepodarilo ist na koncert ale teraz si hodlam svoj sen splnit...ale velmi by som sa chcela zoznamit s nejakym fan of KF.. kludne mi napiste na mail, potom mozme pripadne vymenit ICQ a pisat si, budem velmi rada..je krasne vratit sa do detskych cias..
  • Koukam, sama chvala na Paddyho a jeho rodinu. No, ani se nedivim... Ja je musim taky pochvalit... Jsou opravdu moc super, ale je mi lito, ze uz o nic je slyset minimalne... Jinak fanousci Kellys urcite jeste nevymreli - ja jsem jedna z nich :-)
  • Cože?

No tak tím jste mě teda dostali? Zamilovaný? a do koho do té bloncky co s ní chodí nakupovat? To je snad zas nějaký drb ne?. Vždyt ještě nedávno šílel na papežovi!na všech fotkách vypadal tak štastně po dlouhé době...raději budu věřit těm fotkám
  • JESTLI JE PADDY STASTNY V KLASTERE TAK AT JE STASTNY TAK NADALE,SICE JE MI LITO ZE NENI VE SKUINE ALE JSEM RADA ZE HO NIKDO NEOTRAVUJE A NEFOTI NAPR. PAPEZIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit