-
Poraďte
Zdravím všechny fanoušky a fanynky...
Mám malou prosbu,
poradil by mi někdo,kde bych mohla stáhnout písničku All I Ever Needed?
Na Youtube je jen kousek... a v celém googlu jsem už nic jiného nenašla
předem díky
Štěpánka -
Kellys jsou nej...!!!!
Kelly family = moje dětství.Jsem jejich fanda už asi 10let a strašně mě štve, že už o nich není moc slyšet...Ale stejně víc mse mi líbí ti "staří" Kellys, ta bláznivá rodinka s těmi nejkrásnějšími písničkami.Teď mají sice taky dobré písničky, ale už to není ono...moc mi to chybí!!!:((( -
Paddy Kelly
Paddy je super,ako aj jeho rodinka..ich pesnicky su super..jednoducho sa to da pocuvat stale..drzim im palce!! Kto ste tiez ich fanusik,tak mi napiste,budem rada,papa:-)) -
Kellys jsou ty nejúžasnější lidé na světě. Zaslouží si jen to nejlepší, aby byli šťastní.
-
Nové CD??
Šuškandou s emi doneslo cosi o připravovaném CD anšeho klášterního brouka.. nevíte o tom někdo něco?? *7* J8 nevím, co si o tom mám myslet, poněvadž asi před rokem se šířilo totéž.... *3* -
JSOU ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ASSSSSSSSNÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
NArozkýý
Náš brouk - v současné době nezvěstný - mimochodm, nemáte někdo nějaké info??? - má dneska narozeniny, takže já přeju všeeechno nej, hodně zdravíčka, štěstíčka, lásky a nápadů na nový písničky ;);) -
Help me!
Nemá někdo na českokrumlovsku céda Almost Heaven, Wow a kazetu nebo cédo kromě Over The Hump, Growin' up, Live, live, live a In exile, který by mohl půjčit? Napište prosím na Leira@seznam.cz, DĚKUJI!!! -
Paddy Kely
Fandim skupině KELLY FAMILY už 5let a taky hlavně paddymu!a přeji jim všechno nejlepší a jen tak dál!!Jsou prostě super!?!! -
já mám fakt ráda paddyho protože je moc a moc hezkej.ale je to blbí že jse snim nikdy neuvidím.ale to je jedno je prostě nej a hlavně v sobotu bude paddy a angelo zpívat písničku-an angel a je moc hezká takže já tam v sobotu pojedu.já už jse těším na paddyho *14* *14*