Přejít na výpis diskuzí

Paddy Kelly

OSOBNOST 31.12.2006 
398 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cože

No to není možné? zamilovaný? do té bloncky co mu prošustrováv peněženku? blbost. Nedávn oještě šílel na papežovi a vypadal štastně rozhdoně štasttněji než na těch fotkách s tou blonckou *13*
  • Hele ale že v klipu An Angle na začátku zpívá Paddy? Mě kamarádka říkala že to není on že je to někdo jinej, ale já si myslím že to je on nebo se snad mýlím? Jak to tedy je?
    • ano,spival to Paddy,ale s Angelem se střidala Jasmina Angelovo dvojče ktera po uvešejněni klipu odešla studovat stejně jako Carolina a Paul kelly.Ona spivala volkaly.Kelly sourozencu je ale ve skutečnosti 14.Měla jsem o tom članek jak pochovavaly maminku,tak na nahrobni kamen všech 14 děti se podepsalo,je to tam napsano na kameni doted(Danny,Caroline,Kathy,Paul,Johny,Patricia,Jimmy,Joey,Barby,Paddy, Michaela,Maite,Angelo,Jasmina) PS:o Michaele se nemluvy protože umřela mala,byla nemaocna,byla Paddyho dvojče,Angelo je take z dvojčat.
      • :D to si delas prdel...uz jen podle zvastu a lži je mi jasný kdo jsi!!! Každopádně zadna Jasmina ani Michaela nikdy neexistovali tohle je jen vyplod tehle osoby...takže berte z rezervou...v klipu An Angel je Paddy a Angelo
    • Jasně že je to ON *3*
      • *3* Já to věděla ale děkuji za odpověď *4* *4* Kamarádka mě tím docela naštvala *15*
  • jestli chcete, tak na adrese keeponsinging.de je spousta videoklipů a i záznamů z koncertů
  • Prodám cd Kelly family The very best over 10 years,Live kus 100 kč.
    pavla.subrtova@email.cz. daruji pár německých článků o kf.
  • ahojda lidičky co uznáváte kelly dětičky *3* mam je všechny moooooc ráda a to už 9let ...avím že tomu bude dalšich 100let jsou nenahraditelný..a co setýká paddíka cítím v kloubech že se vrátí...hrozně moc se mi poněm stíská...ikdyž se broučkové snaží on tam prostě chybí *9* jinak 24.9 přittě všichni na angela do prahy ...Klub Mlejn *1* juchuuuu:)jestli chcete písněte mi mejlíka *14*
  • Už to není ten starý Paddy co býval *13*
  • ahoj, chystate se nekdo na angela do prahy, bych tam netrapcila sama *14* ?
  • STRÁNKY

Jukněte na moje stránky... http://www.brendamoniquesites.blog.cz P addy only... *4*
  • 11 let

Ahojky, nedávno jsme si s kamarádkou chtěli vyrazit, probírali jsme šatníky a narazili na oblečení Kellys, počítali jsme jak dlouho už je vlastně známe, je to už 11 let, to se nechce věřit. Docela se divím, že tu funguje tahle diskuse, většinou to vše padlo, doma si občas projíždíme kazety, alba atd, vždycky je to super zážitek (naše drahé polovičky si to nemyslí *1* )no jo, zestárli Kellys ale my taky, kamarádka má mimčo, chceme na Angela vyrazit ale už to není jednoduchý jako kdysi, musí se sehnat hlídání, zařídit si to v práci. Škoda ž nepřijedou všichni to by bylo skvělý nemám pravdu?
  • To je "můj" hoch

Já věděla, proč mi byl vždy z celé jejich rodiny nejbližší, i já se rozhodla pro klášter v době, kdy jsem prožívala svou životní krizi, kdy jsem chtěla dobrovolně ukončit svůj život.. Narozdíl od něj jsem však nechtěla skákat z okna, ale chtěla jsem si lehnout na koleje či sníst prášky. Přeji mu, aby byl v životě pořád tak šťastný jako je teď. Duchovní život skutečně léčí duši a přináší do srdce mír a lásku pro všechny.
    • Re: To je

Prosím Vás, nevíte někdo přesnou adresu toho kláštera, kde teď Paddy žije ? Děkuji moc !

I tobe preji moc moc stesti v zivote... Ty asi musis chapat nektere situace, ktere zazival a mozna i zaziva Paddy ...

obdiv každému kto sa takto rozhodne!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit