Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-!

kristova noho...vzdyt je to totalni blbka....se na ni podivejt e co vyvadi...navic...co je to vlastne zac?..holka,ktera ma s odpustenim z pr*ele kliku,ze se dobre narodila,jinak je nula a nic víc!
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz *4* *3*
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík *4* *3*
  • Re: Paris Hilton

ty jsi debil nebo kráva ,sice tě neznám ale nemusíš ji všude špinit.ani jsi jse snim nepotkal.tak neurážej *5*
  • Re: Paris Hilton

nevím co proti Paris máte je super holka která je uplně normální a ne jako vy!!!!!! *4*
  • ježiši

Paříž neumí snad vůbec nic.Jenom chlastá a utrácí.Když se pokusila zpívat,dopadlo to katastrofálně a když běhala v hororu Dům voskových figurín v podprsence,přišlo mi to trošku tragikomedické.Tahle holka si to,co má vlbec nezaslouží.fuj. *16*
  • Re: Love her

ona je skvělá *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8*
  • Love her

Paris je úplně skvělá..i love her!!!!nejhezčí holka na světě!a nezávidte jí,akorát se ztrapnujete!!!!peace..:) *14*
  • Paris

ten kdo může říct že paris je normál neni normál.Nechci nějak kritizovat ale to že je hezká neznamená nic je lepší když je člověk chtrý a nevyzývavý.Ale v celku proti ní nic nemam
  • Re: Paris Hilton je normální

Souhlas je úplně normální a navíc má srdce na pravém místě což má dnes málokdo.
  • Re: newim mno

Co to valis za hovna?Jses uboha,neuroticka,chuda stara panna.Tak drz pysk *10*
  • ...

me se paris moc nelibi..hezci je jeji sestra nicky kdyby trosku pribrala no *7* ale postavu ma dobrou *15*
  • Re: newim mno

Taky si o ní myslím, že je to obyčejná namyšlená kráva, která měla štěstí! A ještě k tomu je to strašná mrcha, děvka, nic dobrého k ní říct nemůžu! *9*
  • newim mno

paris...mno je to asi fakt krava nebo co vuec se neumi chovat a ty jeji sceny...a to se radi do vyssich kruhu...faktys nechapu co na ni vsichni vidi navic ni nedokazala aje slavna kvuli trapasum nebo bohatymu tatickovi??? *9* *9* *9*
  • jááá vííím

dvakrát jsme se setkali. nekdo žvani a píše nesmysli a já jsem človik činu a věřte že fakticky v poho. *4*
  • je to tak

miluju Paris muže napsat každej no jen ona ví voco mezi náma jde.... a h o j všichni nežarlivci
  • hleda mne Paris Hiltonová

Prominte mi vsychni,..... ja mnozí vedí ze mne ma rada a už ne jenom jako kamoše, no sorry že jste par let v pozadu. *13*
  • Re: Re: ddd

Nic...ale je to kráva.
  • Re: ♥

tomu říkáš zpěv.pro mě to je mečení
  • Re: ddd

*9* co ti jako udělala tak hroznýho?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit