-
Kráva
DĚVKAAAAAAAAAA!!!!! *1* *1* *1* -
Re: Úžasná diskuze!
Jo, tak to souhlasim!!! Myslim, že diskuse se posunula někam kam nemá!!! Měli bychom se vrátit zpět k Paris!!! Jinak mysli, že tady se bůh trošku seknul!!! *15* -
Re: Úžasná diskuze!
nejsem uchyl devko *5* *4* -
Úžasná diskuze!
Dřív jsem to tu navštěvovala opravdu často, a furt psala. Jenže teď už mě to nebaví. Neřešíme tu Paris Hilton, ale nějakého úchyla. Tak se na něj vyprdněte! Řešíme celebrity, ne? P.S.: Tohle je "osobnosti.cz"! *13* -
Parisky č.2
Mno co nemusíte nám závidět tričko od Gucciho a triko Ed Hardy.Nemůžem za to že jsme bohatý.A Paris je super. -
Re: Re: Boze
Ty seš myslim pěkná trubka co? -
Re: Paris Hilton
smrdííííš sandy!! se napřed koukni na sebe chápu že jí někdo nemusí ale nemusíš to všude roznášet dilčo! -
Re: Paris Hilton
Kukla, brejle a dlouhej kabát by jí slušely nejvíc *4* -
Re: nevim
Veeeeeeliký souhlas -
Re: Re: POZOR!
*1* *1* *1* Jenom upozornení, nic víc.......... -
Re: POZOR!
Děkuji za rady, jenže... KOHO BY NEBAVILO NADÁVAT MU DO ÚCHYLA? *1* -
SSSuuupeeer
weloveparishilton.blog.cz -
Re: POZOR!
*15* *15* *15* ty mas dost *1* *1* *1* *1* -
POZOR!
POZOR! POZOR! Řádí zde úchyl pokud se zde zase objeví ignorujte ho prosím a neodepisujte...za to vám nestojí-nedal by si pokoj........pokračujte dále v diskuzích....děkuju za pozornost....konec hlášení -
Re: Re: Re: Re: Re: blbost
jdi si zasukat zbavis se te neurozy krasne se uvolnis ulevi se ti vyhon si poradne diru *5* *4* -
Re: Re: Re: Parisek
Jo jo dneska je to tu samá kráva... všude tam, kam se podíváš je kráva.....a všude tam kam šlápneš je lejno..... -
Re: Re: blbost
Prosím! prosím! já taky víím,že jsem pitomá....já to přiznávám....nikdo není dokonalej...a někdo je tak pitomej že si vlastně ani neuvědomí že z pitomosti neví, že je pitomej a říká to těm ostatním aby se tý pitomosti zbavil.....jenže to nepůjde tak snadno drahoušku-ono se špatně zbavuje pitomosti bez mozku.... -
Re: Boze
Viď moje řeč....já tu zase pořád vidim nenapravitelný blbce, blbce a do třetice všeho dobrýho zase blbce, který sem furt lezou a říkaj, že už sem nepolezou a přitoj sem stále lezou a taky sem píšou....ono dneska pro tyhle lidi nejdou použít jiná slova,než je blbec a podobně, protože je lepší aby ty slova alespoň pochopili.....takže bude lepší napsat velký nápis: POZOR, VYVYNUTĚJŠÍM ROZUMĚJŠÍM VSTUP ZAKÁZÁN-ZTRÁTA ČASU..... -
nevim
hele lidi ja nevim no....ta zenska je proste bohatej fracek. nebyt tatinka tak pracuje jako servirka nekde v baru a to nemluvim o tom jak furt dela naky skandaly jenom proto aby zustala slavna!!!!!!proste vadna no!!!paris zleps se *13* -
Re: Re: Re: Re: blbost
Co proč...kvůli tobě...? Takovou radost ti neudělám......A teď už jdi za svým kamarádem a popros ho, ať tě tý nadrženosti zbaví...myslím že to prospěje nejenom tobě, ale všem okolo....uvidíš......