Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paris

pariska je nej sice je rozmazlena ale je nej!!!!!!!!!! *4* *4*
  • Re: Re: Re: Re: Paris Hilton

Ty jseš mi taky u prdele!
  • Re: Re: Re: Zkuste si to!!!

Lepší než si všechno nechat pro sebe.
  • Re: Parisek

Tohle asi psala taky nějaká kráva.
  • Re: Paris Hilton je...

Ohh... Tys to řekla tak KRÁSNĚ!
  • Re: fotky

*5*
  • Re: Paris...

Tak se mi zdá, že jí závidíš jenom TY!
  • Parisek

ajojky..miluju upa Paris Hilton,nechápu proč ju odsuzujete..!!Někteří si myslí,že Paris furt paří,ale to není pravda..!!Má smlouvu,že jednou za týden navštíví kluk Paris Hilon..!!A málo kdo zvás ví,že Parismá vysokou..!!Já ju upa mocinky žeru..!!Kdyby jste měli něco s Paris Hilton na prodej tak mi klidně napište na e-mali ju..??Parisek je moje modní iconka..!!I kdyby si vzala cokoliv na sebe je cool..já to furt říkám..mám ji ráda a je skvělá,můj sen je se s ní setkat,doufám,že se mi to někdy splní..!!Pá fanoušek Parisky.. *4*
  • Paris Hilton je...

...namyšlená, blbá a je totálně znuděná světem. Vymetat obchody umí každý, ale taková PIPINA snad není nikdo. mini sukně-mini mozek. *13*
  • fotky

super fotky na http://s9.bitefight.cz/c.php?uid=31 535 *3* *3*
  • Paris...

Mno kazdej ma jinej vkus *3* Me se napriklad libi a nemusite mi podsouvat ten svuj *4* Ale to ze ma furu prachu to je jina to lidi kolikrat zajima nejvic a pak uz u nas nasleduje jenom ZAVIST *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: blbý kecy....

Jo, každá máte jiný vkus! Markéta normální, a ty nějaký divný... *15*
  • Re: Re: Re: Prostě se jen předvádí....

Názor té "Orien" vedle tvého vypadá tak uboze! *15*
  • Re: Re: Re: Re: blbý kecy....

když se to tak vezme, tak máš pravdu, to je trochu přehnaný... :( ale mě je vážně jedno co ona dělá, mám jí ráda.. líbí se mi její CD a její vzhled a tím to pro mě končí.. hlavně každýmu se líbí něco jinýho, tak mi tu nepište jak má hnusnej a nos a šilhá jo, protože každej máme jinej vkus.. *9*
  • Re: Re: Re: Re: blbý kecy....

Přesně! *13*
  • Re: Re: Super Paris

SOUHLAS! *13*
  • Re: Re: paris

*1*
  • Re: Re: Re: blbý kecy....

No počkej,jakto že nemůže za to že na ni bulvár útočí???Může za to protože se sama dobrovolně vystavuje na obdiv a dělá věci jenom aby byla střed vesmíru.Ona to chce,chce aby se o ní psalo a je jí jedno jestli v dobrym nebo špatnym!
    Teď jsem někde četla,jak byla na pláži,vyskočilo jí prso z plavek a ona ještě fotografům zapózovala a pak si ho teprv schovala.Trubka!
    A pak že chudinka nemůže za to že na ni bulvár útočí...noo chuděrka malinká... *9* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Paris Hilton

haaaaa prřesně tak, na vás je zrovna tak zvědavá a myslím, že jí ty vaše urážky jsou uplne u prdele *14*
  • Re: Re: Zkuste si to!!!

proč by měla potěšit svoje kamarady? aby se s ni pak bavili jen pro prachy?? to vazne nedoporucuju... *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit