Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Stránky

OK
  • Re: Re: Re: blbý kecy....

Ježiš marja!!! To je neuvěřitelný, co to tady píšeš za kecy!!! Proboha... Přestaň si tu hrát na chytrou! *13*
  • Re: Re: blbý kecy....

Souhlasím!!!!! *3*
  • Re: blbý kecy....

No, tak tohle jsou doopravdy blbý kecy! *15*
  • Super Paris

Ahoj.PAris je úplně boží.A kdo jí nadává, tak jí akorát závidí prachy a další věci.A když jí nesnášíte, tak sem nemusíte chodit!!!Jo a má úplně boží CD.A naživo zpívá taky super.A chtěly by jsme vidět vás, kdybyste měli takový prachy co ona, tak myslíme, že by to dopadlo špatně. A má super zvířátka.A je aspoň dobře, že nám každý říká, že jsme její kopie.To jsme fakt šťastný.PAris jsi nej.PS:Máš skvělí věci od GUCCIHO.Jo a máme stejný triko co ty od Gucciho!Pá *14* *14* *3*
  • Re: Prostě se jen předvádí....

Jedno ti napisem ona za to nemoze ze ju pozoruju fotia atd. proste preco ma skryvat ze je taka je taka a dobre sice ziskala majetok velky nehorazne velky no asi si uvedomuje ako kazdy iny ze zije iba raz a ked je bohata preco si to neuzit??? bola by hlua keby bola ticha a neviem aka utiahnuta proste je clovek a je taka a kazdy jej zavidi aj krasu a hlavne love to mi nehovorte pretoze poznam zeny ake su *16* *8* *16*
  • Re: Re: blbý kecy....

nechápu spojitost slov ostuda a hysterka? dovol abych ti objasnila původ slova hysterka... odvozeno od slova hysterie - neuróza projevující se prudkými polovědomými citovými reakcemi, kolísavostí nálad, podrážděností.... a nevím jak ty, ale já se bavím vždycky když mám čas a chuť a dokonce to umím bez ostudy.. zas na druhou stranu, Pariska nemůže za to, že media na ní mají potřebu stále něco vytahovat... ač úplně bezvýznamného... a pro bulvár je to senzací... *13*
  • Re: Paris

Tak si vem paralen nebo něco takovýho *1*
  • Re: blbý kecy....

Joo...jenže problém je v tom,že občas sice každej z nás zakalí,ale NE KAŽDEJ DRUHEJ DEN!!!A taky drtivá většina z nás u toho kalení neukazuje kozy nebo veřejně nesouloží (když to řeknu slušně)...a jestli ty máš vždycky ostudu když se vykalíš,to tě lituju...to musíš být asi pěkná hysterka nebo něco takovýho...normální lidi když se vykalej tak ostudu nemívaj *14* *14* *14*
  • Re: Kočka

Kdes nechal/a oči??? *9*
  • Re: paris

Vidím,že ti nikdo nepíše... *1* *1* *1*
  • Re: Prostě se jen předvádí....

Jj...souhlas!!!!Na plný čáře!!!
    V té base ji měli nechat aspoň 2 roky a zavřít s normálníma vězeňkyněma (ty by jí daly..he he... *1* *1* *1* )
  • paris

paris je ta největší trapka pod sluncem nic nedokázala jen zdědila prachy a tak si myslí že je borka!!!!je to prostě blondýna!!!!!a myslí si,že když bude mít u sebe čivavu nebo nějaké jiné zvíře tak bude zajímavá!!!!!!!!!! *9* *9* *9* *13* *13* *5* *5*
  • paris

kdo je z ostravy a miluje paris at mi napíše pls!
  • Prostě se jen předvádí....

Tak dosud sem nepoznala člověka, který by Paris nepohrdal... Vim, že bulvár toho hodně napíše a jen malinký procento je z toho pravda, ale když někdo tak bohatej leze přes plot protože si zapoměl klíče, tak mi neříkejte, že je normální... Paris se prostě jen předvádí a newim co by dělala kdyby nezdědila tolik prachů...Ale jistě vim, že kdyby se chovala tak jako se chová teď, skončila by někde na ulici...a kdybych jí na tý ulici potkala etě bych na ní plivla... *13*
  • nejde to

neviete preco mi nejde pridat fotku k nejakemu filmu a vypisuje mi ze nie som prihlasena ked ja prihlasena som? prosim pomozte ja neviem co mam robit *9*
  • Kočka

Je to nádherná ženská. *14*
  • Paris

Už mě z těch všeumělkyň bolí hlava... *9*
  • Stránky

Ahojky!Prosím podívejte se na moje stránky www.yorky-betty.estranky.cz !!!
    Díky!!!
  • blbý kecy....

bože to nemyslíte vážně? co to je za kecy? kdyby si radši každej zametl před svým prahem udělal by nejlíp.. přijde mi jako byste nikdy nekalili a jen dřepěli doma... každej někdy kalí a pak je z toho ostuda, jen se o tom mluví v určité skupině lidí a ne v bulváru.... v tom má holka smůlu, že je zrovna dědička hotelových imperií po celém světě.. takže se o ní bude mluvit tak nebo onak.... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit