Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: RE:no....

PŘESNĚ!!! *3*
  • Pariska

... co to je za názory? proč se vysilovat tím a někoho nenávidět, buď mám rád a nebo neřeším ne? proč jí tu tedy řešíte když jí ohromně nic nezávidíte a nenávidíte jí? ... Paris forever *3*
  • Re: Paris Hilton

Paris je fakt skvela!!!!!!!!!!!!!myslim ze clovek by jsi mnel uzivat! *14*
  • RE:no....

No a co Paris Hilton máme závidět?peníze peníze peníze furt samé peníze?Paris je sice pěkná,ale my jsme aspon lepší.Paris se tváří jako andělíček když měla jít do vězení nebo kdesi *4* .No zkrátka jí nic nezávid te.
  • NIC jí nezávidíme!!!

CO FURT MÁTE S TÍM ZÁVIDĚNÍM *13* ?! Já jsem nikdy nepochopila, co bych Parisce mohla závidět a ani to nechci pochopit... Stejně to ani nejde *15* !!! Prostě... Já závidím jen Avril Lavigne a Paris Hiltonový NIC, opakuji NIC nezávidím, stejně jako další lidi, kteří jí nesnáší!!! Prostě... MY jí nenávidíme a NIC jí nezávidíme!!! Je těžký to pochopit nebo co *7* ?!
  • Re: Re: Do PRDELE!!!

Že?! *15*
  • Re: Idiotci:o)

K tomuto příspěvku se ani nebudu vyjadřovat... Já PROSTĚ A JEDNODUŠE řeknu, že si myslím přesný opak! *15*
  • Re: Pariska

Možná z nás zní závist, ale MY jí nic nezávidíme... *13* NENÍ CO! *15*
  • Re: ...

Nothing in this world?! Nothing in this world?! BOŽE!!! Ten videoklip je hrůůůza... Paris tam neumí zpívat, a navíc... Ona ošahává i 12leté kluky!!! Mě je z ní blbě...KRÁVA! *16*
  • Re: ...

Nothing in this world?! Nothing in this world?! BOŽE!!! Ten videoklip je hrůůůza... Paris tam neumí zpívat, a navíc... Ona ošahává i 12leté kluky!!! Mě je z ní blbě...KRÁVA!B *16*
  • Re: Re: Re: Paris Hilton

A JÁ na TEBE taky! Haha *15*
  • Re: Re: Paris Hilton

Hmmm... Tak to jsme dva (nebo dvě) stejného názoru... Možná i milion stejného názoru *1*

TY jí miluješ, JÁ ji nenávidím! Tečka... *13*
  • Re: Pariska

Hmmm... Já jí to NEZÁVIDÍM! Já jí to přeju *15*
  • Re: Paris

Hele... Víš co?! Ty jseš moje sluníčko *3* ! Vypíšeš tu všechno za mě, a já nemůžu nic víc, než jen poděkovat! DÍK *3*
  • Re: Paris

Souhlasím! Každý má jiný názor... *13* Já si myslím, že je to rozmazlená hloupá Barbie, a TEČKA!!!
    P.S.: Nebo vykřičník *1*
  • Re: Re: Paris Hilton

Ona je tak na vás blbce zvědavá!! Socky závistivý!!!
  • Paris

Já si myslím , že si to vymysleli novináři , že je úplně blbá a rozmazlená!!! *1*
    Ale každý má jiný názor. *3*

Tak to tě upřímně lituju *9* Takovou krávu když miluješ, tak to není moc dobré. Rozmazlený fracek je to. Nic jiného. I když chápu, že za to můžou rodiče, kteří ji špatně vychovali
  • Paris

Paris není vůbec co závidět všichni tam kde se narodila si o ní myslí jak je rozmazlená beztak je to i anorektička...prostě fůůůj Pink úplně vychytala písničku stupid girls prostě úpa supeer sem stejnýho názoru *3* nejlepší jak na začátku písničku stupid girls zakřičela"ale já nechci do vězení" *1* PARIS hilton *13* FUCK BARBIE *13* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit