Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Boze

*5* Paris je cool a je sto pro lepší než ty tak drž hubu
  • Re: Re: Re: blbost

nesmis bejt takova neosukana cuchta *5* *4*
  • Boze

To jsem zase nekam vlezla *9* Vidim tu uchyla, anorekticku, sexistku a nejakou blbku, ktera podporuje Paris. Hrozny slozeni. Jdu pryc. Tady to nema uroven. *9* *9*
  • Re: Re: blbost

No možná eště ne .....co není může být .....ale jak tak koukám, tak k tomu nemáš moc daleko.....
  • Paris Hilton

Psala jsem, že je hnusná. Ale viděla jsem nějaký fotky, kde má velký sluneční brýle, a černou paruku, a musím říct, že takhle jí to sluší!
  • Re: Re: Re: Re: Re: Parisek

ty nenávidím ještě víc fuj
  • Re: blbost

Já vím proč.Protože jsi tak strašně pitomá, že ani nevíš, co vlastně děláš. *1*

nadrzenej sem tojo ale uchyl zatim jeste nee *5* *4*

Tak to byl sqělý proslov..:D
  • blbost

Sakra lidi co to tu píšete za hovadiny???To se mi snad zdá....no teď se tu ještě ke všemu objevil jak koukám nějakej nadrženej úchyl...ten tomu dodal korunu....panebože tohle je ale blbost....sakra proč sem vlastně píšu.....
  • Re: Re: Re: Re: Parisek

a ty seš teda fanoušek čeho tokio hotel??
  • Re: Zkuste si to!!!

já toto moc dobře znám odmalička si na mě ukazovali atd..... já se paris vůbec nedivím ve škole mám jenom 1 pravou kamarádku ostatní jsou jenom známí skuste si lidi někdy nad tím zamyslet!!!
  • Paris Hilton je normální

Chápu,že někdo Paris nenávidí a někdo zase zbožňuje.Já ji mám celkem ráda.Je rozhodně o 100% Než třeba anorektičky.Vím,že je někdo rád poslouchá.Každý má přece svůj názor.Vím že Paris není svatoušek,ale hrozná není.Každy má své chyby prostě nikdo není dokonalý.Pravda je že pije a drogy někdy bere,ale když se zamyslíte tak je v dnešní době bere hodně lidí.Bohužel celebrity jsou sledovanější takže je to víc vidět.
  • Re: Re: Re: Parisek

Njn, všechny fanynky Paris jsou stejně pitzomé, jako je ona.-
  • Re: Paris

větší kujovinu sem nikdy neslyšela....ale ber to takhle...aspoň si tím pobavila *15*
  • Re: Kokoti

Na tvoje nadávky neí nikdo zvědavej!!!Choď si nadávat na slovenský stránky ty pipinko.Co se vůbec sereš na český stránky??? *13*
  • Re: Super Paris

Buehehehéééé...směju se tvé blbosti...hlavně že tričko od Guicciho *1* no já padám... *15*
  • Re: Paris Hilton je...

mnoo mě by se taky líbilo vymetat obchody...hih *1* ale taková jak ona bych nechtěla být ani za milion *13*
  • Re: Re: Parisek

jj *1* *1* *1*
  • Re: Paris

Co to je za kravinu? *7* Když je rozmazlená, tak "NEJ" není! *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit