-
Proč!!!
Může mi někdo z vás vysvětlit proč!!! jí tak uctíváte??!!!Mě to hlava nebere? Co dokázala??!!Asi to nechápu,tak prosím,v čem je tak svkělá??!! -
Re: Vězení
Jo,prý půjde na 45 dní *1* -
Vězení
Paris prý půjde do vězení.... *1* -
Paris je namyslena
Paris na tychto fotkach vyzera dobre,ale na niektorych fotkach co su v googli jej vydno prsia a tak dalej. Je proste namyslena na vecsine fotiek sa tvari ako nosorozec. Paris je obycajna Hiltonka *1* je to krava, ktora sa vychvaluja v modelinku , v herectve a este aj v spevactve. Na to ze ma 26 rokov sa trochu prilis vychvaluje! *5* *5* -
Paris je nej
paris je užasnááá její videoklipi se mi moc líbí a také to jak krásně zpívá moc jí miluju *14* *14* *14* *14* *14* -
Stránky
Máte to tu moc pěkné!Náš blog naleznete na těchto Webových stránkách http://www.yorky-betty.estranky.cz/ Budeme moc rádi když se na ně podíváte!Děkujeme! -
hiltonparis.wz.cz
Fanouškovský web o Paris. Spousta fotek i aktuální informace.! www.hiltonparis.wz.cz -
Je suuper:)
Pariskaaaje ploste skvěla ....at si rikate co chcete *8* já ji upa lowujuuu:D je to moje ikonka a nej celebritka....mám ji ráááda *1* heh tak papa a juknete na www.ourhotpinkworld.blog.cz ju?Tam o ní máte hodne...papa mejte seee...Misinka *14* -
bárbína
Paris je podle mě hrozně rozmazlená bárbína! Ne že bych ji úplně nesnášela, ale strašně mi na ní vadí, že chce bejt za každou cenu vidět a pořád chce svejm fanouškům i odpůrcům dokazovat, že na něco má - že je dobrá herečka, zpěvačka a tak. Přitom jí nic z toho zrovna moc nejde. -
Paris
Paris Hilton je moje oblíbená osobnost.je to chodící dokonalost.vždycky má super vlasy,make-up a oblečení.postavu má taky super.je to můj velkej vzor.každej na ní může mít jinej názor a nikdo jí nemůže odsuzovat když jí osobně nezná.ne teda že bych jí znala osobně.to bohužel ne.a vůbec neni blbá.je super.jenom jí závidíte vy co jí nesnášíte.Paris Hilton je prostě super. -
playboy
www.kajiweb.blog.cz -
Paris Hilton
Paris Hilton! Já si myslim, že prostě svět nějakou takovou osobnost potřebuje - slavnou, bohatou, krásnou a naprosto hloupou! I když já si myslim, že tak pitomá, jak všude píšou asi nebude... Ale musí být zajímavý, když ani nevíte proč máte dál žít, když vám v životě o nic nejde, ona si totiž všechno vynahradí prachama, ale newim, jestli ona - slavná osoba tímto stylem, si najde nějakýho chlapíka, aby byla štastná a aby jí nešel po penězích... Ale jinak mi Paris nevadí. Ráda si o ní čtu všechno dobrý i špatný! Ale nemůžu sem spát, že Paris je nej, to by fat nešlo! *3* -
Nejlepší!!!!
Ona je prostě nejlepší,beru jí za svůj vzor,prostě jí strašně moc mám ráda..... *14* *14* -
Worl hates her!!!!!!
krava nejvetsi, tu by meli zakazat!!!!!!!! *5* *16* *8* -
☻☻☻
Paris je podle mě úplně blbá.Je slavná jenom z nenávisti a z těch prachů.Jinak by se přece nekamarádila s těma blbkama jako je Britney Spears nebo Nicole Richie.A tý její ségře se ani nedivím že nechce moc bejt vidět když je její ségra taková trapka za kterou se může tahle planeta akorát stydět!!!☻☻☻☻ *5*
Jooo...tohle je její podobizna: *9* -
já z toho už fakt nemužu
*1* *1* to je vtipné že?? takových narážek na ní. těch pomluv a přitom ji na profil čumí tisíce lidí denně.... *1* -
bleeeeeeeee
je to velikanska kravka tohle neni celebrita *16* *8* *9* *13* -
PARIS
Paris FOREVER!PARIS JE NAJLEPSIA! -
Re: nejlepší
no já jí taky obtolik hotelů!!!Paris neni špatná ale sou jich noho lepších třba Avril Lavigne ta je pro mě jako že je p í č a ale je slavnější než Paris *13* -
jen tak
podle ceho soudite ze je paris hilton osobnost? je to absurdni *9*