-
jen tak
podle ceho soudite ze je paris hilton osobnost? je to absurdni -
podotykam
podle ceho soudite ze je paris hilton OSOBNOST? je to absurdni -
proberte se!
podle ceho soudite ze je nejlepsi? ze ma hezky oblicej, vlasy nebo telo? to nechapete ze ten bezchybny oblicej z ni udelali maskeri? vlasy ma napichany a telo upravi, kdyz to daj do casopisu. vsechny holky co jsou v casaku tak maji hezky postavy, protoze to vsechno upravi a ani to jejich postavy byt nemusi. tak se trochu vzpamatujte!!! *7* -
Parisinka
Paris je ta nejbestovější celebrita co tnám je to můj vzor a mám jí hafo ráda :-) *14* *3* *14* *3* -
=(
jako nechápu jak tahle čupka může být top nej celebrita ???Pchhhh štětka jedna *16* -
no tedy
je velmi zajímavé že když ji tolik lidí nenávidí jak říkají, stále je první v žebříčku top osobností..... *3* -
nejlepší
paris hilton je pro mě nejlepší ze všech.moc ji obdivuji. *3* *4* -
Re:
Klídeeek.Tady si nadiskuzi a né v pravopisu čj... *5* -
Re:
Jo tak s tebou úpa souhlasim. *1* Kdybyste se vedle ni ráno probudili tak ji ani nepoznáte a akorát se leknete... *8* Je to dilina,myslí si že když má prachy je královna světa. *5* *9* -
Ahoj
http://phalaenopsis.blog.cz/ -
Re: NIC EXTRA
znas ji osobne jo?? tak to pak newim kdo jetady vymastenej... -
Re: Re:
Jsi ubožák ! -
Miluji Tě
Miluji Tě ! -
Nádherná
Prostě nádherná -
Krasavice
Jsi moc krásná !!!! -
Re: Re : sandy
SUPER! *1* -
Re: Re: Pohádka
Super! *1* -
Re : sandy
Ked ju princ zbadal, od strachu sa posral. Potom usiel, vzal si inu a odstahovali sa spolu co najdlaej od Paris. -
Re: Re: Pohádka
To je trapný! -
Re: Pohádka
On jí zmlátil, dal jí facku, pohlavek...pak si vzal jinou. Ona se zabila a ti dva žili šťastně až do smrti. *15*