Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jen tak

podle ceho soudite ze je paris hilton osobnost? je to absurdni
  • podotykam

podle ceho soudite ze je paris hilton OSOBNOST? je to absurdni
  • proberte se!

podle ceho soudite ze je nejlepsi? ze ma hezky oblicej, vlasy nebo telo? to nechapete ze ten bezchybny oblicej z ni udelali maskeri? vlasy ma napichany a telo upravi, kdyz to daj do casopisu. vsechny holky co jsou v casaku tak maji hezky postavy, protoze to vsechno upravi a ani to jejich postavy byt nemusi. tak se trochu vzpamatujte!!! *7*
  • Parisinka

Paris je ta nejbestovější celebrita co tnám je to můj vzor a mám jí hafo ráda :-) *14* *3* *14* *3*
  • =(

jako nechápu jak tahle čupka může být top nej celebrita ???Pchhhh štětka jedna *16*
  • no tedy

je velmi zajímavé že když ji tolik lidí nenávidí jak říkají, stále je první v žebříčku top osobností..... *3*
  • nejlepší

paris hilton je pro mě nejlepší ze všech.moc ji obdivuji. *3* *4*
  • Re:

Klídeeek.Tady si nadiskuzi a né v pravopisu čj... *5*
  • Re:

Jo tak s tebou úpa souhlasim. *1* Kdybyste se vedle ni ráno probudili tak ji ani nepoznáte a akorát se leknete... *8* Je to dilina,myslí si že když má prachy je královna světa. *5* *9*
  • Ahoj

http://phalaenopsis.blog.cz/
  • Re: NIC EXTRA

znas ji osobne jo?? tak to pak newim kdo jetady vymastenej...
  • Re: Re:

Jsi ubožák !
  • Miluji Tě

Miluji Tě !
  • Nádherná

Prostě nádherná
  • Krasavice

Jsi moc krásná !!!!
  • Re: Re : sandy

SUPER! *1*
  • Re: Re: Pohádka

Super! *1*
  • Re : sandy

Ked ju princ zbadal, od strachu sa posral. Potom usiel, vzal si inu a odstahovali sa spolu co najdlaej od Paris.
  • Re: Re: Pohádka

To je trapný!
  • Re: Pohádka

On jí zmlátil, dal jí facku, pohlavek...pak si vzal jinou. Ona se zabila a ti dva žili šťastně až do smrti. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit