Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kráva

Paris je strašná kráva a týrá zvířata hrozně ji nesnáším!!!!!!!!!! *16* *10* *8* *16* *10* *16* *10* *8* *16* *8*
  • Vypatlaná kráááva

Paris je teda ta nejblbější a nejvypatlanější kráva na celýým poj*baným světě. Já osobně si myslím, že, když se narodila tak se jí porodník tak lekl že jí zahodil do odpadkového koše, pochčil se smíchy a pak Paris vyvezlo popelářské auto a nechalo jí na skládce. Potom jí našla její matka ktetrá jí kopla do hlavy a vykopla jí mozek z tý její blonďatý palice. *1* *8* *9*
  • Paris mi přijde sexy asi jako ta babka z reklamy na 3Bit (ps: ne nejsem gerontofil) přidejte si k tomu její popadlé oko (které Paris dodává na každé fotce 'sjetý' look), tukaní rypák ála Regina z Vyvolených. Neřikam že je šeredná ale ...ne kráska to teda rozhodně neni *13*
  • Peníze by měli sloužit lidem a ne lidi penězům, jak je to v případě téhle holky.
  • Nejlepší!!!!

Ona je prostě nejlepší,beru jí za svůj vzor,prostě jí strašně moc mám ráda..... *14* *14*
  • ♥♥♥

PAriska je super♥♥♥
    • Re: ♥♥♥

jo souhlas ja ji miluju a doporucuju si precist tu novou knisku *14* *14* *14* *14*
  • hiltonparis.wz.cz

Fanouškovský web o Paris. Spousta fotek i aktuální informace.! www.hiltonparis.wz.cz
  • Autogramy

NABÍZÍM AUTOGRAMY SVĚTOVÝCH HVĚZD! Bydlela jsem nějakou dobu v USA a sbírala podpisy celebrit. Mám jich kolem 30ti, takže pokud máš zájem o originál autogram nějaké své oblíbené hvězdy, tak se ozvi a domluvíme se! stars.autogramy@seznam.cz
    • Re: Autogramy

NEMÁŠ PODPIS rONALDINHA?
  • Navštivte můj blog

Navštivte blog http://phalaenopsis.blog.cz/ Díky moc
  • pardddon

já teda nesouhlasííím jenom jsem to oko

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit