Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nejlepší k narozeninám! mám ráda paris hilton
  • RE:

Ježišiii větší kravku sem v životě neviděla... *5* *1* Je to pěkná hnuska *1*
    • Re: RE:

Když se ti nelíbí a je jak ty říkáš hnus tak proč se namáháš sem líst a vyhledáváš její profil sim te??Pariska dooost hustá holčíí na nic si nehraje a chová se uplně normálně není taková jak ostatní že,před kamerama a fotografama si hrajou na svatý..PAris forever best *7* *14*
      • Re: Re: RE:

hm na nic si nehraje??to máš aisk pravdu...ej to prostě nafoukaná kráva,která má IQ houpacího koně... *10* kdyyb neměla peníze tak ej upa nula...
  • .......je to prostě paris

.. bez urážky ale myslím že prostě lidi co paris neznají a někdy se kouknou na její fotky a řeknou si : teda to je ňáká děvka ! ale jak byste to mohli vědět ?! tohleto píšu všem co si o paris myslí takové věci... když tu osobu neznáte osobně tak ji radši nepomlouvejte...................... .... prosíímmm
  • nechapu

Nechapu, jak se nekomu muze libit takova hloupa, namyslena a rozmazlena zenska. Sice ji neznam, ale nekdo, kdo na sebe upozornuje rizenim v opilosti a mysli si, ze je to kdovijak chytre nemuze byt normalni. A navic mi neprijde zvlast hezka ( jsem sice holka ). Prijde mi takova tuctova. A k jejimu hereckemu, peveckemu "talentu" se radsi nebudu vyjadrovat. *1*
  • MOTTO

nEZNÁM LEPŠÍHO MOTTA, NEŽ STRČIT DO pARIS KOKOTA!!!! *15* *15* *15* *13*
    • Re: MOTTO

Jak to myslíš?
  • paris

good *3*
  • mileycyruska

HB

Všecko nej :) *14*
  • kllara090

Myslí na zvířata

dlouho jsem Paris neměla ráda, skoro jsem jí nenáviděla, ale jakmile jsem se dozvěděla, že je v organizacích na ochranu práv zvířat, tak jí mám ráda!!! vím, že má moc skandálů, ale aspoň myslí na zvířata!!! to je můj názor
  • Sandy :-D

teda Sandy ty ses ale vybarvila, háááááá se ti uplně směju, svý komplexy řeš v soukromí a ne tady... *1* *1* *1* *1*
    • Re: Sandy :-D

Tak se směj!
  • avrilie

?

jako možná bych uznala že je pěkná to teda je,ale jak se chová...?!si myslí zhe když má prachy tak se chová jak.....je strašne namyšlená!!!!!!!!!!!a navíc pořád fetuje!!!!!blééé nechápu Avril jak s ní mohla pařit...... *7*
    • Re: ?

Asi proto že Avril dělá to samééé!!!! *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit