-
paris
fujky Paris *16* *9* -
-
Re: paris
TO SOUHLASÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !HAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! *3* *3* *9* *9* *5* *15* *15* -
Přesně tak! *16*
-
-
Paris4ever !
obdivuju Paris že si eště nevystřelila mozek z hlavy kdyby o mě skoro všichni říkali jaká jsem vypatlaná nána tak bych to už udělal ale ona ne jde dál se svým údělem no tak je hloupá no co a má peníze schválně se zamyslete co by jste dělali vy kdybyste měli tolik peněz šli by jste na nejlepší soukromej gympl měli samý jedničky a pak šli na vejšku a pak bste převzali podnik nebo by jste byly jako ona blbá barbie každej den v novych hadrech myslim že já už mám jasno ale co vy vy jedni pomlouvači hnusní -
http://www.osobnosti.cz/carrie-unde rwood.php
Stantě se členem fanklubu Carrie Underwood!!! -
-
Re: http://www.osobnosti.cz/carrie-unde rwood.php
Spolehni se na to, že se členem něčeho takového nestanu!!! *5*
-
-
pizda!
taková hrozná nafoukana pizda!!!!!°°přemalovana zruda!!!!!!!!!fui!!°° -
Ja osobne teda fakt nevim,co kdo na ty Paris vidi... Hezka neni, je blba jak necky a este chodila s Nickem Carterem, kteryho je pro ni fakt skoda... No a von vod ni urcite chytil nakou nemoc... *9* ... Ale stejne to je fesak... *14*
-
paris
Je sice pravda ze kdybych měla tolik penez mozna bych se chovala podobne, ale urcite bych nebyla od rana do vecera narvana v ruzovi nemela 6000 psů s kterejma bych nemela co delat.
A vazne nechapu lidi co si o ní myslí ze je hezká protoze má strasnej nos a pripomíná mi oblicejem prase.
mozne ze je ve skutecnosti jiná a te je blbá nána z ní udělal jenom bulvár .
Ale spívat neumí,hrát neumí a kásná taky neni.Omlouvám se všem fanouškům Paris ,ale nemuzu si pomoct -
-
Paris je nahodou nejlepsi zpevacka a ruzova je pekna barva a slusi ji a 6000 psu nema ale jenom 2 *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
-
-
Paris...
Mno kazdej ma jinej vkus *3* Me se napriklad libi a nemusite mi podsouvat ten svuj *4* Ale to ze ma furu prachu to je jina to lidi kolikrat zajima nejvic a pak uz u nas nasleduje jenom ZAVIST *1* -
-
Re: Paris...
Tak se mi zdá, že jí závidíš jenom TY!
-
-
Paris je nej
Paris je sprostě super každ jí nanávidí ano přiznám že ty její ulety jsou děs ale mám ráda její obleční jak se oblíká apod...:-* *14* * *3* -
blogísek
Koukněte se prosím na jeden krásný blog. Jmenuje se Dorisčin blog. Přesnou internetovou adresu neznám, ale jméno snad bude stačit. *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *5* *4* *15* *8* -
blogísek
Koukněte se prosím na jeden krásný blog. Jmenuje se Dorisčin blog. Přesnou internetovou adresu neznám, ale jméno snad bude stačit. *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *5* *4* *15* *8* -
-
Re: blogísek
*7* -
-
Re: Re: blogísek
Co je?? *7* -
-
Re: Re: Re: blogísek
miluju paris hilton *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: blogísek
vi jste blbci *1* *1* *1* *1* *4* *13* *4* *3* *15*