Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vězení

Paris prý půjde do vězení.... *1*
    • Re: Vězení

Jo,prý půjde na 45 dní *1*
  • krafka

taková pinda *15*
  • miley1cyrus

Takhle to vidím já

Jestli si někdo myslí že Paris závidíme tak se asi trochu mýlí mi jí jedině závidíme její peníze ale kdo by chtěl její blbost *13* *13* *13* a navíc hrát i zpívat opravdu neumí!!!Tady je jedná její "chytrá věta" :"Já prasečí chřipku dostat nemůžu jelikož nejím hovězí" ta je teda chytrá *9* *9* *9* omlouvám se těm kteří sem tu větu už psali (já to nehledala ale myslim že jste to sem asi dali) *15* *15* *15*
    • Re: Takhle to vidím já

jenže ona řekla hovězí *1* *1* *1* páč je k tomu tak blbá že jí i to hovězí ublíží *1* takže se hoďte do klidu,ok?
    • Re: Takhle to vidím já

někdo sem sice psal tu vaši ''chytrou'' větu, ale ne tak jak jsi ji napsala ty. paris řekla, že nejí vepřový, tak nemůže dostat praseční chřipku. o hovězím tu nikdo nepsal *1*
      • Re: Re: Takhle to vidím já

A to něco mění?
        Kdyby řekla, že nemůže dostat prasečí chřipku, že jí hovězí tak si člověk může říct, že si asi dělá srandu. Ale pokud řekne, že nejí vepřový a tak prasečí chřipku dostat nemůže tak to je pěkná delina, vzhledem k tomu, že ta nemoc se nešíří masem!!!!Nic proti ní nemám ale pravdou je, že kdyby byla inteligentní tak na sebe může upozorňovat jinak než hajlováním a jinejma skandálama.
        • Re: Re: Re: Takhle to vidím já

jojo a největší perla byla, když do novin řekla. To nebylo v Anglii, to bylo v Londýně *1*
  • bleee

*5* *5* *5* *5* *5* *5*
    *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Kokoti

Vy skurevníci vyjebaný ona je supeerrr! *13* ona je anjel v kozi certa! *4* *5*
    • Re: Kokoti

Na tvoje nadávky neí nikdo zvědavej!!!Choď si nadávat na slovenský stránky ty pipinko.Co se vůbec sereš na český stránky??? *13*
      • Re: Re: Kokoti

ty trapko proc by sem jako nesmela? tahni si ty na stranky pro trapky ... nevim so sem lezes *9* *9*
  • sem jen tak zapla óčko-myslim ádio hitparáda tam byla.a co neslyším.jakýsi neidentifikovatelný zvuk. až sem se lekla! *9* no a pak sem teda uviděla paris jak se tam válí po posteli kolem asi 12letého kluka. už z předešlého klipu, kde se prozměnu válela po jakémsi chlápkovi na pláži se mě zvedal žaludek ale totok *9* .
  • celbrity69

http://celebrity-69.blogspot.com/
  • interwiu paris

Co považuješ za nejnovější módní trend?
    No přece mě, mě Paris Hilton. Já jsem nejvíc sexy!
    A co ti naopak připadá jako největší módní propadák?
    Za nejhorší nyní považuju značku Von Dutch. To je opravdový propadák!
    Nevadí ti, že si o tobě většina lidí myslí, že jsi holka, co tráví svůj život na večírcích?
    Tak to určitě ne. To bylo tak maximálně v době, kdy mi bylo šestnáct a bydlela jsem v New Yorku. To jsem možná nedělala nic jiného, než pařila. Teď jsem ale hodně zaměstnaná. Na většině těchto akcí se objevuji čistě pracovně a dostávám za to i štědře zaplaceno.
    Koupíš si vždycky ten časopis, o kterém víš, že jsou v něm tvoje fotografie?
    No to by ani nešlo. Jsem jedna z nejfotografovanějších celebrit. Musela bych si je koupit všechny.
    Vybírám si jen ty nejlepší a snažím se přijít na to, jestli mi to tam sluší nebo jestli bych neměla něco změnit.

Sleduješ i outfity ostatních lidí?
    To je moc nudné. Spíš se zaměřuju sama na sebe a ostatní mě moc nezajímají.

Která z činností, které teď vykonáváš, tě nejvíc baví?
    Já si umím užít úplně všechno. Baví mě i mé hraní ve filmu, baví mě zpívání, bavím se vlastně sama sebou... *15* *15* *15*
    • Re: interwiu paris

díky za ten rozhovor je skvělej!!!! *14*
  • NEJVYSSI HROMADO IGNORANTU,...

no coment, to jde opravdu s lidstvem hodne z kopce, kdyz obdivuji nicnedelajiciho cloveka sediciho na prdeli, kteremu se sypou peninze kdyz rekne oslicku otres se, cloveka ktereho se postavi pred fotak a nahodi mily usmev, a dostaane zaa to proplaceno vice nez stokrat tolik nez vydelavaji poctivy lide co se sotva nadrou na zivobyti nebo kousek chleba,. TI CO TADY OBDIVNE A A PYSNE PROHLASUJI, ZE NAM, CO SE PARIS HILTON MOC NEZAMLOUVA JI ZAVIDIME, MAJI DOST KRATKY A PRIMITIVNI POHLED NA SVET A OBZOR, BRAT SI PRIKLAD Z NICNEDELAJICIHO CLOVEKA KTERY SE TOPI V PENEZICH JE OPRAAVDU OBDIVUHODNE, ZAVANEJICI UPLNYM VYMASTENIM MOZKU LIDSKE GENERACE-URCITYCH LIDI. JA SI BERU OBDIV NEBO BYCH SE SKLAANELAA NEBO BYCH ZAVIDELA JAK TO TADY HRDE PROHLASUJETE, NAD LIDMI, KTERI BY ZASTAVILI VALKY, ZACHRANILI SVET, ZACHRAANILI DETI BEZ RODIN, ZACHRANELI UMIRAJICI PRED SMRTI, ZACHRANILI LIDI, KTERI JSOU SAMI, ZACHRANILI DETI IBEZ RODIN,!!JENZE BOHUZEL, NEKTERI MELI TU MOZNOST (JAKO PARIS, A DOKONCE I DISPOZICE-PRACHY), ABY POOMOHLI A UDELALI HODNE, JENZE SI VYBRALI TU DRUHOU MOZNOST: JSEM JEDNA Z NEJBLBSICH ZENSKYCH NA SVETE CO MA PRACHY! ACH JAK VZRUSUJICI MINENI! JEN THAK DAL!!, ALE MYSLIM, ZE LIDEM S KRATSIM OBZOREM TO TADY NEMA ACENU VYSVETLOVAT, KRATSI OBZOR, VETSI DEBIL, PEKNY DEN DAMY A PANOVE *4*
  • BLEEEE

je uplne nejhorsi clovek jakej muze existovat kdyby nezdededila prachy po nekom jinym tak po ni ani pes nestekne... *16* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit