-
sem jen tak zapla óčko-myslim ádio hitparáda tam byla.a co neslyším.jakýsi neidentifikovatelný zvuk. až sem se lekla! *9* no a pak sem teda uviděla paris jak se tam válí po posteli kolem asi 12letého kluka. už z předešlého klipu, kde se prozměnu válela po jakémsi chlápkovi na pláži se mě zvedal žaludek ale totok *9*
-
Pariska
... co to je za názory? proč se vysilovat tím a někoho nenávidět, buď mám rád a nebo neřeším ne? proč jí tu tedy řešíte když jí ohromně nic nezávidíte a nenávidíte jí? ... Paris forever *3* -
-
Re: Pariska
"Blá blá blá blá blá!!!" Pokusila ses někdy o něco lepšího?! *15*
-
-
paris
docela dobře hrála v domě voskových figurín *15* -
Parisska je néééj
já miluju pariss ona je tan enj zpěvačka modelka herečka atd. plostě jí miluju a je naprosto nádherná(nepočítám ty její problémy)je plostě fááájn *8* *4* -
-
Re: Parisska je néééj
jo ja taky
*14*
-
-
Ach jo
Koukám tady každej řeší blbosti *7* a nechápulidi který sem píšou jak jí nesnáší--->Tak proč sem lezete a koukáte se na ní *1* -
wow
Tak ja mám náhodou paris rád ale jako jeden z mála,podle mně by se tak choval každý nebo možná jeden člověk z milionu by se choval jinak než ona kdyby zdědil tolik peněz jako ona.Sice je pravda že stou růžovou to přehání a já ružovou nesnáším ale jinak ji mám docela rád.Určitě jsou i horší jenže Paris je oblíbená pochoutka bulváru.Nikomu nenutím aby ji měl rád ale řekněte co byste stěma prachama dělali Vy?A nedá se o ní říct že je sobecká,špínu na ní tahají pořád ale že pomáha v charitě a podobně už tolik lidí neví.Popřemýšlwjte nad tím *1* *1* -
-
Re: nej.paris
Paris umí co nejlíp zpívat zvádíte ji peníze proto jí nemáte radi ale na penezích nezáleží ale na tom jak umí zpívat a ona umí zpívat dooost pěkně *4*
-
-
...
me se paris moc nelibi..hezci je jeji sestra nicky kdyby trosku pribrala no *7* ale postavu ma dobrou *15* -
proberte se!
podle ceho soudite ze je nejlepsi? ze ma hezky oblicej, vlasy nebo telo? to nechapete ze ten bezchybny oblicej z ni udelali maskeri? vlasy ma napichany a telo upravi, kdyz to daj do casopisu. vsechny holky co jsou v casaku tak maji hezky postavy, protoze to vsechno upravi a ani to jejich postavy byt nemusi. tak se trochu vzpamatujte!!! *7* -
pro jájika
Ty už si s ní někdy mluvila nebo seš její kámoška ? O tom SILNĚ pochybuju ! ! ! A jestli sis s ní někdy řekla hello tak to fakt neberu jako konverzaci ! -
blbka