-
v v
ty WOE KRAVA *16* -
Terka je SUPER
Všechny příspěvky od Autora Terka mě pobavili,ta holka musela být na fetu a nebo je to totální dement *1* *1* *1* -
-
Re: Terka je SUPER
Jóóó? Kde jsou ty zprávy?
-
-
Sandy
koukám, že Sandy nemá nic jiného na práci, než řešit Paris... asi si léčí své komplexy zrovna na celebritě, o které čte pouze v bulváru... no co si budeme nalhávat,je to dost ubohé, že Sandy? *5* *1* -
-
Re: Sandy
Hmmm... Paris Hilton řeším! Já vím! Od toho je tady tahle diskuze...MYSLI!!! *13*
-
-
je to nafoukaná trubka
-
aaah
*14* má nádherný kozy, malý ale nádherný. -
blbost
Sakra lidi co to tu píšete za hovadiny???To se mi snad zdá....no teď se tu ještě ke všemu objevil jak koukám nějakej nadrženej úchyl...ten tomu dodal korunu....panebože tohle je ale blbost....sakra proč sem vlastně píšu..... -
-
Re: blbost
Já vím proč.Protože jsi tak strašně pitomá, že ani nevíš, co vlastně děláš. *1* -
-
Re: Re: blbost
Prosím! prosím! já taky víím,že jsem pitomá....já to přiznávám....nikdo není dokonalej...a někdo je tak pitomej že si vlastně ani neuvědomí že z pitomosti neví, že je pitomej a říká to těm ostatním aby se tý pitomosti zbavil.....jenže to nepůjde tak snadno drahoušku-ono se špatně zbavuje pitomosti bez mozku....
-
-
nadrzenej sem tojo ale uchyl zatim jeste nee *5* *4* -
-
Re: Re: blbost
No možná eště ne .....co není může být .....ale jak tak koukám, tak k tomu nemáš moc daleko..... -
-
Re: Re: Re: blbost
nesmis bejt takova neosukana cuchta *5* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: blbost
Co proč...kvůli tobě...? Takovou radost ti neudělám......A teď už jdi za svým kamarádem a popros ho, ať tě tý nadrženosti zbaví...myslím že to prospěje nejenom tobě, ale všem okolo....uvidíš...... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: blbost
jdi si zasukat zbavis se te neurozy krasne se uvolnis ulevi se ti vyhon si poradne diru *5* *4*
-
-
-
-
-
Tak to byl sqělý proslov..:D
-
-
CO????!!!!!
Chytrá???!!! *15* *15* *15* *15* *15* Hezká???!!! *15* *15* *15* *15* *15* Paaaaaneeeeeee booooozeeeeee!!!!To už se fakt všichni zbláznily???? -
-
Re: CO????!!!!!
heyko tak ty jseš můj člověk.. si myslím totéž to ty. je to naivka co umí jen utrácet prachy.. PIČÁÁÁ!!!!!!! *15*
-
-
jo a tomu crazy
jo a ten crazy je muj bratranek ale uz sem nebude chodit sem ho servala az se posral *15* -
Je to kráva
upřímně je to podle mě ten nejvymastěnější člověk co žije na planetě zemi,v živote jsem takovou krávu nepotkala....no jo hold americanka ne nadarmo se rika že američané jsou národ blbů... -
Paris Hilton je o nicem herecka a hrát vubec neumí,dalsí herecká katastrofa.