-
Tak jestli ze sebe někdo dělá dylinu naschvál,tak asi moc chytrej nebude!Rozhodně jí nezávidím,je sice dědičkou,ale nic nedokázala,proto si jí nemám za co vážit!Ani se mi nelíbí jako člověk,to je můj názor a pokud se Paris nebo jak se jmenuje *8* někomu líbí,tak nechápu proč,ale to je můj názor a každý má právo mít jiný! *5* Konec
-
Láska
Paris je:Krásná,hezká,sexy,pěkná kočka,kterou prostě milujuuuuuuuuu *14* *14* -
jo,blbost největšího kalibru!!!mám z ní záchvaty agrese,tak radši budu končit... *16*
-
paaaris fuuuuuuuuuuuuuuuuj *1* *3* *9* *8* *16* *15* *5* *5* *13*
-
PARIS HILTON
JE TO KRÁVA, KTERÁ SI MYSLÍ ŽE MŮŽE VŠECHNO. MÁ PRACHY, TAK SI MYSLÍ.
TO VĚZENÍ JI PATŘÍ. KRÁVĚ *7* *13* *16* *8* -
A co víc.
Paris má pěknou postavu a peníze a to jí stačí ke slávě, Inteligenci u ní nikdo nehledá, byla by to zbytečná námaha. -
Paris je hlavně kráva
Tahle holka má mnohem větší štěstí než si myslí!Narodit se v rodině jako ona,tak jsem taky......Mno však chápete -
kurva
je to kurva co se hejbe před kamerou štětka *3* *3* -
-
Re: kurva
ANO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
-
-
Není to fééér
Jelikož vím asi jaký měla Paris dětství tak vás nemlžu pochopit co rpotí ní máte....Jelikož moji rodiče mají hoooooooodně peněz a koupí mi vše co chci tak mi hodně lidí závidí...Odmalička si an mě ukazovali jako an tu ´malou rozmazlenou holčičku která si vozí zadeček v porshe a má byt na Miami a na Havaji.Najít prátele v
světe závistivích a lakomých lidí je těžké a hodně lidem se stávají trapasy jako paris....mraky lidí bere drogy...tuna lidí nakupuje a že si ymslíte že utrácí prachy jen svého dědečka? ANo utrácí al ejsou JEJÍ a je asi nejschopnější z tří sester Hiltonvých!! Vy sami ste dokázali prd! tak nekritizujete a nezácvidte jí že je piča atd....je to ejnom můj názor -
-
Re: Není to fééér
její sestřička umí česky,to je hezké -
-
Re: Re: Není to fééér
SI asi kápo mimo ne? *8* *16* Je viDet ze závidíš!!! *9* -
-
Re: Re: Re: Není to fééér
jo?a nejseš kápo mimo spíš ty?Nic proti tobě,ale mě řekni co jítak kroměprachů můžem závidět?
-
-
Re: Re: Není to fééér
ta její sestřenice Alžběta je nádherná *14*
-
-
-
nevim
hele lidi ja nevim no....ta zenska je proste bohatej fracek. nebyt tatinka tak pracuje jako servirka nekde v baru a to nemluvim o tom jak furt dela naky skandaly jenom proto aby zustala slavna!!!!!!proste vadna no!!!paris zleps se *13* -
-
Re: nevim
nebo spíš by pracovala jako uklizečka *15* *8* -
-
Re: Re: nevim
nebo by spis nebyla ani zamestnana pac by ji nikde nechteli!
-
-
Re: nevim
Veeeeeeliký souhlas
-