-
rr
Je to hloupa a namyslena husa.Kdyby nemela prachy tak zameta ulice,protoze neumi hrat ani zpivat a je priliz lina na to,aby dokoncila skoly.Mimochodem,jediny argument(ty ji zavidis!)si strcte nekam. -
-
Re: rr
Líp bich to říct neumněla
-
-
no tak to reknete
kdybych ja meli ty prachy a tu skvelou postavu tak bych delala to sami,vi snad ne.no ikdyz trochu jako ona se chovam protoze bych chtela to sami co ona,a kdo ne.tak ji nepomlouvejte *13* -
pro Ugeeho
lol... hele v klidu jo? Když se Paris někomu líbí tak atˇ já mu to přeju! *3* Sákriš, už abych se bála sem napsat svůj (uznávám že proněkoho špatnej) názor na věc *9* Hééj lidi, nemám ráda Paris Hiltonovou, zlinčujte mně za to!! *1* Ó ano a málem bych se zapomněla omluvit všem jejím fans, že jsem je nazvala posranými retardy čímž jsem nesmírně urazila všechny doopravdy postižené.*15* -
Nádherná
Prostě nádherná -
hmh..
Nechápu, jak tady tahle holka může mít nějaký fanoušky..Vždyť nic nedokázala..Prostě se jen narodila do bohaté rodiny a celej život nehla ani prstem a jen kvůli svým skandálům je slavná! *5*
Achjo, kam ten svět spěje.. *9* -
-
Re: hmh..
Tak tohle byl opravdu inteligentní projev. Přesně tak! Co dokázala? Narodila se do bohaté rodiny a předvádí trapárny před paparazzama! NIC VÍC!!!
-
-
Stránky
Máte to tu moc pěkné!Náš blog naleznete na těchto Webových stránkách http://www.yorky-betty.estranky.cz/ Budeme moc rádi když se na ně podíváte!Děkujeme! -
Je to namyšlena krafka..
Zni to děsně, ale když utratí hodinky zë kterou by mohla tisíce dětem zachránit život a druhej den je vyhodí, taxe mi zdá, že je to hrozný.Ona, že dělá v charitě?!To mě fakt rozesmálo..je namyšlená a to HAFO, její cédo sem naštěstí neslyšela..asi mi budete nadávat, ale podle mě je to fakt kráva. *9* *9* -
-
Re: Je to namyšlena krafka..
Souhlas! *3* Nadávat ti budou jen idioti!!! *13* -
Re: Je to namyšlena krafka..
souhlas
-
-
Do PRDELE!!!
Jaktože tu čůzu pustili?! *16* Měla tam zůstat a dál si bulet!!! *5* -
-
Re: Do PRDELE!!!
jak výstižné -
-
Re: Re: Do PRDELE!!!
Že?! *15*
-
-
-
??????
Podle mne mela Paris zustat ve vezeni.Za chyby se plati,ci uz je to obycejny clovek nebo Paris. -
Super kam se na ni hrabete *3*
-
-
Re:
Jsme lepší než ony! Nejsme nafoukaný blondýny, umíme zpívat a spoustu vecí! -
-
Re: Re:
jsme prostě šikovní
-
-