Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • paris je namyšlená kráva *13* *5*
    • Re:

CHA TO SE TI POVEDLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! *1* *1* *15* *15* *15* *15*
  • Blondýny mam rád,ale tuhle ne!

Paris je největší kravka jaká kdy existovala.Je uplně vymatlaná,má jedno oko větší než druhý a má křivý nohy.Když neni namalovaná,tak by si o ní nikdo ani kolo neopřel.Každá obyčejná holka,kterou potkávám denně někde na ulici,je mnohem hezčí a inteligentnější než ona.
  • Paris je blbá!

Paris je namyšlená,a uplně pitomá,nějaký rozhovory s ní,dost svědčí,o její vysoké inteligenci,ve svých videoklipech se jenom předvádí,pak se podívejte na videoklipy Kelly Clarkson,který o něčem vypovídaj,a porovnejte,skončíte u názoru,že Paris,se chová jak rozmazlená bárbínka,která se prostě ráda předvádí.Ona nic víc ani není.
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz *4* *3*
  • Paris je krava největší!!!

Nechapu jak někdo muže obdivovat Parinu...Stejně je znama jen kvuli tomu ,že zdědila hotelovi imperium... Jinak by ji nikdo neznal a navic jenom rozhazuje prachy a hovno za život udělala ...možna že teď zpiva ,ale jinak je to dě*ka největšiho razu...pač se umi jenom nakrucovat!!!A lituju lidi co ji obdivuji asi to nemaj v hlavě v pořadku nebo jsou stejně vypatlany jako ona!!!! *13* *5*
  • Nevím ale paris mi příde namyšlená zpívá uplně falešně a už newí co by peněz má že by mohla rozdávat ale ne ona si raději koupí boty *13*
  • sem jen tak zapla óčko-myslim ádio hitparáda tam byla.a co neslyším.jakýsi neidentifikovatelný zvuk. až sem se lekla! *9* no a pak sem teda uviděla paris jak se tam válí po posteli kolem asi 12letého kluka. už z předešlého klipu, kde se prozměnu válela po jakémsi chlápkovi na pláži se mě zvedal žaludek ale totok *9* .bóóže mě je jedno co dělá, jak se chová, za co utrácí, aj to že se ve svých klipech chová jak kurva ale mohla by aspoň být ohleduplná k citlivému lidskému sluchu *13* .její...jak to jen nazvat *7* prostě něco čím ona nejspíš míní zpěv totiž dokáže člověka pořádně vyděsit *9* .a slyšet její výplody bez kompletní počítačové úpravy a retuše musí být ten nejhorší zážitek *9*
  • PARIS HILTON

Paris nie je až taká pekná ale je sexi.

http://celebrity-69.blogsp ot.com/
  • Ta je ale divná

To je ale kráva, dát si jméno po hotelu ? To ji jako v Hiltnu počali ?
  • Achjo, zase další peroxidka... *9*
    • vivien12

Re:

mhm *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší