Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ať je jaká chce je to jedna líbí se mi, že na rozdím od Miley C. měla svého psíka fakt ráda a neměnila ho co týden za jiného, když ji přestal bavit. Nevím, ale nikdy mi nijak nevadila,ale ani jsem ji nefandila.
  • ...

Ja myslim, ze at uz ma povahu jakoukoliv a stve kohokoliv, tak se ji musi uznat, ze je celkem sikovna a pozice, kterou ma, dokazela maximalne vyuzit. Mne osobne teda nijak nevadi.
    • cajushka

Re: ...

To by čověk neřek jakou mají penízky moc... co??? *15* *3*
  • Paris Hilton

Podle mě je Paris Hilton jedná u nejlepších celebrit a ženská na světě !!
    Já jí úplně MILUJU !!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Paris Hilton

Paris je fakt skvela!!!!!!!!!!!!!myslim ze clovek by jsi mnel uzivat! *14*
      • Re: Re: Paris Hilton

A já myslím, že NE!!! *15*

TY jí miluješ, JÁ ji nenávidím! Tečka... *13*

Tak to tě upřímně lituju *9* Takovou krávu když miluješ, tak to není moc dobré. Rozmazlený fracek je to. Nic jiného. I když chápu, že za to můžou rodiče, kteří ji špatně vychovali

Hmmm... Tak to jsme dva (nebo dvě) stejného názoru... Možná i milion stejného názoru *1*

Ona je tak na vás blbce zvědavá!! Socky závistivý!!!
        • Re: Re: Re: Paris Hilton

haaaaa prřesně tak, na vás je zrovna tak zvědavá a myslím, že jí ty vaše urážky jsou uplne u prdele *14*
          • Re: Re: Re: Re: Paris Hilton

Ty jseš mi taky u prdele!
        • Re: Re: Re: Paris Hilton

A JÁ na TEBE taky! Haha *15*
  • proti paris nemám nic (nothing this world se mi líbila) ale např stars are blind něco příšernýho hrozná písnička a příšerně mi vadí jak ukazuje lidem jak je bohatá jak jim vnucuje aby ji zaviděli ty její peníze (mluvim např. o náhrdelníku v nothing this world) prostě jako měla by si uvědomit že jde o zpěv o to že zpěv je někoho životní sen ale vona tam dělá jen "zpívající boháčku" když zpívat neumi
  • .

nechapu co se vam na ni muze libit...reknete aspon jednu vec co s vam na nni libi???....kdyby nemela prachy kam by se asi dostala...nic neumi jenom rozhazuje prachy....a dela skandaly *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *16* *16* *16*
    • Re: .

no hele vypadat takhle tak se ak taky mozna chovam ...ale vydis ze ak hrozna asi taky neni protoze svy kamose ma ..... me se paris libi a mam ji rada a nevim co proti ni mate ...ja treba nesnasim takoou angelinu jolie ta mi pride jako uplna trapka !!! *10* *16*
  • No nevím. Jestli se nafintěné princezničce, která akorát umí vysávat peníze z lidí, dá říkat celebrita...tak to asi fakt žijeme v divným světě. Nic proti ní nemám, ale připadá mi prostě jako ona blbá blondýna. *9*
    • Podívej se co má za školu a co mas ty! Ona za to nemůže v jaké bohaté rodině se narodila a co zdědila... Brunetko zakomplexovaná... Víš proč se říká, že muži co mají ve vztahu převážně brunety nejsou 100% héterači? Já už ano *1*
  • Prostě se jen předvádí....

Tak dosud sem nepoznala člověka, který by Paris nepohrdal... Vim, že bulvár toho hodně napíše a jen malinký procento je z toho pravda, ale když někdo tak bohatej leze přes plot protože si zapoměl klíče, tak mi neříkejte, že je normální... Paris se prostě jen předvádí a newim co by dělala kdyby nezdědila tolik prachů...Ale jistě vim, že kdyby se chovala tak jako se chová teď, skončila by někde na ulici...a kdybych jí na tý ulici potkala etě bych na ní plivla... *13*
    • Re: Prostě se jen předvádí....

Dávám ti 5 bodů!!! *3*

Jedno ti napisem ona za to nemoze ze ju pozoruju fotia atd. proste preco ma skryvat ze je taka je taka a dobre sice ziskala majetok velky nehorazne velky no asi si uvedomuje ako kazdy iny ze zije iba raz a ked je bohata preco si to neuzit??? bola by hlua keby bola ticha a neviem aka utiahnuta proste je clovek a je taka a kazdy jej zavidi aj krasu a hlavne love to mi nehovorte pretoze poznam zeny ake su *16* *8* *16*
      • Re: Re: Prostě se jen předvádí....

Tak hele miláčku *13* ..beru, je bohatá a proto si to užívá...ale spousta lidí je bohatej a taky si to užívaj,ale normálně(př.: Angelina Jolie a mnohý další) Takže tahle pipina je jen rozmazlená holka, která na sebe chce za každou cenu upozornit!!!! *9*
        • Re: Re: Re: Prostě se jen předvádí....

Názor té "Orien" vedle tvého vypadá tak uboze! *15*

No ty jseš ÚPLNĚ BLBÁ!!!!!!!!!!!!!!!!

Jj...souhlas!!!!Na plný čáře!!!
      V té base ji měli nechat aspoň 2 roky a zavřít s normálníma vězeňkyněma (ty by jí daly..he he... *1* *1* *1* )

šak prosimte,jak tehdy byla v base,tak jsem nekde četla,že každej den bulí a bojí se,aby ju neznásilnily ty vezenské lesby,co tam byly zavrené. *1* *1* Já teda nikomu nic zlýho nepreju,ale Paris by to potrebovala.Ja myslim,že to jen hrála,protože ona už lesba je!!!!!!!

Jojo...
  • ACH JO! HLAVNE NESILTE! *13* *1*
  • cam

Jsi uplně stupidní PARIS!!!!!! *5*
  • AUTOŘI SOUTH PARKU TO S PARIS ROZHRÁBLI MYSLÍM CELKEM TREFNĚ... jinak k takovým lidem není co říct.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit