Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro kikinku!!!

Jsi pěkně marná!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • Podle mně je Paris normální pitomá blondýna,jenom má to štěstí, že je bohatá. Proslavila se tím, že ze sebe dělá pipku. *5*
  • beast

bff

koukali ste nekdo na paris new bff?
  • Paris

ten kdo může říct že paris je normál neni normál.Nechci nějak kritizovat ale to že je hezká neznamená nic je lepší když je člověk chtrý a nevyzývavý.Ale v celku proti ní nic nemam
  • Sbírečka

kdybyste měli zájem o sbírečku s Paris Hilton tak se mrkněte na www.buffy-prodej-313.blog.cz
  • je pitoma !?? to teda je chudaci zviratka jr totakne vypatlana sice hezka ale blba
  • haloo

ahoj lidičky. Chtěla jsem se zeptat jestli někdo z vás holek doma nemá nějakej parfém od Paris. Docela by mě zajímalo jak voní ale tady v Čr jde sehnat snad jedině přes net, takže bych byla ochotná i zaplatit vám za zaslanej vzorek. Předem díky. A lidi nekritizujte Paris...přece jen ani nevíte jak by jste se v její situaci chovali vy...možná by to bylo ještě horší. Každej jsme nějakej... *5*
    • ms.amazing

Re: haloo

Ahoj,já mám tu voňavku "Paris Hilton" a voní v celku hezky.. :)) Taková holčičí vůně no.. :)) Sehnat se dá dost těžce,já jsem jí zrovná dostala k Vánocům takže nevim kde se koupila,ale přes net ne..Dá se tady sehnat doost těžce..To je pravda..Taky jsem hí tady nikde pak už neviděla :(
      • Re: Re: haloo

prosímtě a neposlala bys mi vzorek?stačí jen stříknout na papírek jak je to v parfumeriích, dát do obálky a poslat poštou.(to snad nevyčichne za cestu) Klido bych ti za to poslala zpátky i nějaký peníze.Jen bych chtěla vědět jak to voní víš:)
  • Je strašná!!!A ten její výraz *10*
  • Je super

ked ju vsetci tak nemate radi, prečo nad ňou rozmýšľate. je super! Iba zavidite a chcete byť taký aako ona!!! ZAVIDITE!!! *1* *8*
  • Ahoj

http://phalaenopsis.blog.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit