Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nemam ji ráda ale nesouhlasím s tím že blondýny jsou blbý já mám černé vlasy a jsem chytra stejně jako moje 2 kamarádky (jsou blondýny)každý je nějaký takže nechapu jak někdo může říct že blondýny jsou blbý ale Paris prostě nemám ráda kvůli jejímu vystupování Miss botox *3*
  • popis

no neni zrovna nejchytrejsi ale neco na ni je a nemuzeme ji soudi kdyz ji nezname a vime ze noviny nekdy kecaji
  • Her

No tak před tím,než aby ji její děda nechal hotely Hilton,tak kdo Paris znal??Vůbec nikdo.Takže on a se neproslavila tím,že je to dobrá herečka,nebo světoznámá modelka a nebo dobrá zpěvačka.Vůbec ne,stala se sloavnou jen díky dědečkovi.No já nevím,ale moc v tom úžasnýho nic nevidím.A co třeba její sestra? Ona není nějak známá.Spíš Paris,protože doce na sebe upozornuje,ale tak holt takhle byla vychovaná a to,že je namyšlená atd...tak z takového Prostředí ona přichází.A popravdě kolika lidem by takový miliony co ona má nedali na hlavu?
  • OmG

nechcu být jako někdo kdo pořád kritizuje osobnosti..neznám je osobně takže nemůžu sooudit ale prokrista jen se na ní podíváte je jako plastik princess...a chová se tak..už na první pohled vypadá namyšleně ale já to nebudu řešit je to vlastně její život a je na ní jak sním bude zacházet ale nezdá se mi jako dobrý nápad plazit se ožralá po večírkách a balit kluky kámošek *7* *1* njn kam ten svět spěje
  • grrh

neumi ani poradne zpivat a vypada naprosto priserne! proste blondyna co nema zadny vkus a nic neumi!!! Kdyby nededila, tak o ni nikdo neci!!! A slovo zpev ji nic nerika!!! *8* *8*
  • sefgdsgds

AHOJTE LIDI MÁM TU TED SLEVU NA SBIRKY...MAM ICH STRASNE MOC..A CHCI SE ICH CO NEJSKUR SBAVIT...JE TO SE SLOVENSKYCH ALE AJ S CESKYCH CASAKU NEKERE SU AJ S NEMECKYCH TAKE AJ S POLSKYCH CASAKU KDO BUDE MNET ZAJEM TAK NECH NAPISE NA MAIL 12lizzy22@azet.sk POSLU AJ FOTA JESTLIK BUDE TREBA
  • Blbá bloncka

Tak to je vážně prototyp blbý blondýny-jediný co slečnu zajímá sou prachy a to jak vypadá.Myslim že VŠECHNY vtipy o blodýnkách seděj právě na ni!!! *9* *16*
    • Re: Blbá bloncka

Přesně tak *5* !
  • ccc...

*13* *13* Já bych chtěl tady říct něco těm "inteligentním" lidičkám, kteří tady P.H. nadávají. No...pokud dobře čtu tak to, že je Paris čupka a kurva tady píšou hlavně holky-takže nádhery dejte si pohov. Jestli Paris nenávidíte tak si z tohoto fóra dejte vodchod! A krávy jste jedině vy. Co je na tom blbých, že chce aby byla vidět. A líčidla dneska hýbou světem tak nevidím důvod proč by měla chodit tak, jak ji panbůh stvořil *16* Jako modelka to umí, hla má taky dobréj a hraje good. A jestli vám vadí, že je odbarvená blondýna tak buďte taky blondýny a NEZÁVIDTE JI!! Protože z vašich "příspěvků" jde tu závist cítit na 100km!! *10* *4* *5*
  • souhlas!

Kiki naprosto s tebou souhlasím, na to, že nikdy nezpívala ji to jde vážně skvěle!! Moc jí fandím *4*
  • Pris je dost nechutná, chce se mě s ní šavlit. Fůůůůůůůůůůůůůůůjjjjjjjjj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit