-
Pariska
Náhodou Paris je skvělá!!!!!Zpívat umí!!!ze začátku sem si myslela, že je to kráva, ale ted sem změnila názor je skvělá a hrozně jí fandím a podporuju!!!!!!!!!!!A prosim vas, kdyz ji nekdo nema rad tak ji aspon neurazejte nebo sem radsi ani nechodte....díky *13* -
-
Re: Pariska
Sorry ale jestli sis nevšimla tak tohle je diskusní fórum a ne chvalte Paris...Že by blondýnka? *15*
-
-
Můj názor !"
Ahoj !! Patřila jsem k lidem co nenávidí Paris Hilton . Myslela jsem si o ní , že je rozmazlená dědička, co nemusí pohnou prstem . Tuhle informaci píšou hlavně lidi co jí závidí . Nechápala jsem , proč má tolik fanoušků . Šla jsem na youtube , a zjistila jsem , že umí zpívat . Pak na MTV jsem viděla Paris Hilton my new BFF . Ten pořad je fakt skvělej !!! Myslím že Paris , ukázala v tom pořadu důvtip a iteligenci . *14* *14* *4* *4* *4* -
-
Re: Můj názor !
Jo strašně inteligentní je si hledat NEJ kámošku v televizi... -
-
To víš, že je chytrá. Ještě na tom vidělá. Proč nespojit příjemné s užitečným. I mně se ten pořad líbí.
-
-
-
fdf
fuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjj -
Je moc krásná
Podle me je Paris jedna z nejkrasnejsich zen. Jen ji vsichni pomlouvaci zavidite. -
pozdrav
Paris je to jen namyšlený americky spratek co nema uctu k ničemu a k nikomu.Měla by časteji hrat v hororech!!! *5* -
Existence zbytečná
Paris ničí jméno, jemuž dodal lesk její dědeček, který se musí obracet v hrobě kvůli tomu všemu, co jeho vnučka vyvádí. Slečny Hiltonovy by nebyly tak bohaté, kdyby jejich rodina nenapadla závěť zakladatele impéria Hilton, jenž veškerý majetek odkázal církvi. Neslyšel jsem o žádné dobré věci, kterou by Paris svými penězi a mocí udělala. Neslyšel jsem o žádné nadaci pro sirotky. Místo toho slyším o holce, která má v očích pýchu, pohled lehké a jednoduché děvy, jejíž hodnoty k věcem se utvářejí přímo úměrně s jejich tržní hodnotou. Paris, máš příliš krásné jméno a příliš velké bankovní konto, abys s obojím nakládala ve prospěch ostatních. -
Ty hnusna bloncko zalez nekam a uz nevylejzej!!!! *10* *16*
-
haha
Paris je parádní a vy ji tak možná hodně zavidíte... *9* -
Naprosto souhlasím s předchozím.... *4*
-
kouknete na prima love 18.55 Zlaté holky koušu ten film ja mam rada Paris Hilton *14* *14* *14* *14* *14*